0 oy
412 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (850 puan) tarafından

image

yapip satılır mı bu değer mi sizce

6 Cevaplar

0 oy
(14,980 puan) tarafından
Satılır bence kişiye özel felan olunca 
(850 puan) tarafından
Ya dimi çok merak sardım bu aralar sürekli takip ediyorum inceliyorum ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar diye
(14,980 puan) tarafından
Kendini büyütmek önemli canım yapılır ama satmak zor
-Reklam-
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Alıcısını bulmak güç bir de cok emek ister 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Bizim firinda tanesi 25 liraymis kizim cok istedi diye almis esim fiyatini kasada ogrenmis ;))
(850 puan) tarafından
Aaa o kadar var mı ucurmus onlarda ya internetten baktım tanesi 5 TL diye gördüm ama çok fazlaymış orda
(2,016 puan) tarafından
Kurabiyenin kalinligi 1 cm vardi buyuklugude 8 cm filandi baya modelliydi ama ugras var sade degil
(6,048 puan) tarafından
Ayıptır söylemesi biraz kaziklamislar eşini. İnternetten bir tane sipariş versen kargo dahil o fiyata gelirdi
(2,016 puan) tarafından
Semte gore degisiyor ya fiyatlar biz ordan fazla veriyoruz zaten ;) Bizim burda hersey pahali
(6,048 puan) tarafından
Semtiniz neresi canim
(2,016 puan) tarafından
Bakirkoy ;)
(6,048 puan) tarafından
Valla canım yine de zor oradada o fiyat 5 10 arasında fiyatları internetten özel yaptırdığımız da bile adet fiyatı 7 liraya falan denk geliyor
0 oy
tarafından
eskiden cok vardi bizde girisecektik hatta ama artik bunun yerine yemekli degil de daha farkli seciyorlar
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Alıcısını bulabilmek zor 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ben yapıyorum ama sadece kendimize yada yakın çevreme. Ama inan değmez o kadar emek istiyor ki tek tek uğraşıyorsun birde şeker hamuru çok pahalı olmuş her renkten alsan dünya para. Ayriyeten kendi malzemeleri şekil verdigimiz dünya para yani. Bilemedim becebiliyorsan bir süre dene 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 487 göst.
9 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Ebru_2810 (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,068 soru

24,081,337 cevap

331,220 kullanıcı

...