0 oy
1,820 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından
Ben 4 yıldır evliyim birlik oturuyoruz 4ay önce kayinvalidemle kavga ettim hiç anlaşamıyoruz 4 yılllık geliniyim bi çorap almisligi yok evini temizlerim yemeğini yaparım ve 2 yaşında bir yavrum var velhasıl kelam kavga ettik 2 ay aynı evin içinde konuşmadık kendimi odama kapattım eşime evini ayır artik dedim tmm diyo yaparım filan ama biliyorum annesinden ayrılmak istemiyor şuan 2 aydır memleketteyim babamlara geldim saolsunlar evi ayirmayana kadar göndermem seni diyo ama eşimle ayrı kaldık ne zaman ev meselesini açsam konuyu degistiriyo biraz sabret bekle diyo yaptığı hiç bir şey yok oyalıyor beni burda keyfim iyi ama insan nereye kadar baba evinde kalirki bosanalim madem dedim istemiyor annemden özür dilemeyene kadar gelme dedi babam çok kızdı bu kelimesine göndermem diyo ama annem gitmemi istiyor sanki onlara yük oluyor musum gibi hissediyorum aradım eşimi ev tuttun mu diye çünkü arkadaşlarının evi var 2 tane boş bana dediği şey bu ev yok evi ayırmak istemiyorum kalın orada allah sana hiç bir zaman yuva nasip etmesin bir ev nasip etmesin hep sürünürsün dedi ve teli kapattı bir haftadır konuşmuyoruz sizce nasıl hareket etmeliyim oraya gitmek istemiyorum eşimi tanıyamıyorum uzun oldu hakkınızı helal edin 

54 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Boşa gitsin ya adam değil bu 
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Umursama kelimesi sana zor gelebilir ama seni aramayani sende arama bırak kendi hatasını kendisi bulsun ev konusunu açma soğuk davran gitme ailen arkanda ne güzel 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Eşin de niyet yok gibi ..
0 oy
(632 puan) tarafından
Canim cok seviyorsan esjni bilemen ama sana bile bile bir ev bile tutmayan adamla bir omur gecmez hayatta insanin karsisina daha ne zorluklar cikiyor boyle adamlarla o zorluklar asilmaz
0 oy
tarafından
Valla canm eşim beni arayıp böyle diyecek. Valla bir daha dönmem . Boşanma dilekçesi gönderirim essek gibi kalsın ortada bakayım noluyor
0 oy
(969 puan) tarafından
Anasindan ayrilmiyorsa evlenmeseymiş 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Çalış kendi hayatına bak.Adam belli istemiyor kimseye muhtac olmadığını kanitla çocuğa anan baksin sen çalış.
0 oy
(547 puan) tarafından
Kayınvaliden oradan dolduruyor olabilirmi
0 oy
(23,111 puan) tarafından
Bir insan baba evinde ne kadar kalabilir ki soruna cevap veriyorum koca evi sana yuva olmuyorsa Sonsuza kadar.
0 oy
(134 puan) tarafından
Ölürümde gitmem anasiyla yasasin pislik. Gitme kiz baban var dag gibi arkanda kimseye yuk olmazsin bi karin bi kuru ekmeklede doyar. 
0 oy
(245 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemiyorum ben senin yerinde olsam o kaynana olacak maymun suratliyi boğazından tutar tavana yapistiririm inadına git evladını bahane et eğer boşanmak gibi bı niyetin varsa oraya git ona dünyayı zehir ettikten sonra bosan derim esinlede konuşursunuz həm git və gırtlağına çok cadalozun boş birakma şeytani
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Baban destek oluyorsa gitme bence. Annenle de aranız iyiyse muhtemelen yuva yıkılmasına sebep olmamak için evine git demiştir diye düşünüyorum. Öyle değilse bile El oğlunun ve anasının kahrını lafını çekeceğine kendi annenin lafını çek daha iyi. Hiç değilse o senin kendi annen bir süre sonra illa ki alışır bu duruma
0 oy
tarafından
Yok artık ya anasından ayrılmamak için seni ve çocuğunu sıliyor pislik . Sakın aramaa mesaj atma çocuğunla ilgilen mutlu ol. O bı kazık yiyecek ve sizin değerinizi anlayıp kendi gelecek kapina
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Anasının dizinin dibinden ayrılmayacaktı madem ne diye evlendi, hele o lafları dedikten sonra asla yüzüne bakmam 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 604 göst.
+3 oy
16 cevap 481 göst.
29 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kubrabas (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,363 puan) tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 1,350 göst.

Kategoriler

1,467,667 soru

24,048,001 cevap

329,512 kullanıcı

...