0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum 2 yaşında biz evde sesimizi bile yükseltmeyiz cocuğumuz üzülmesin etkilenmesin diye ama yan bine komşumuzun cocuğu 5 yasında ve açayip şiddete meyilli anneside babasıda öle ben oğlumı kapıya cıkardığımda cocuk hep oğluma vurmaya calışıyor bugün gene vurdu kızdım artık annesine oğlunuzla lütfen ilgilenin bir pedagoga götürün cok şiddete meyilli dedim kadında oğluna vurdu ne vuruyon cocuğa diye şok oldum o oğluna vururken benim 2 yaşındaki oğlum kadına hayır vurma dedi ve cocuğa sarıldı sabahtan belli morelim cok bozuk napcamı düşünüyorum  siz olsanız napardınız

7 Cevaplar

0 oy
(23,187 puan) tarafından
Hiçbisey yapmam. Allah akıl fikir versin o kadına. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin yapacağın bir şey yok anasının babasının düşünmesi lazım 
tarafından
Orası öle ama o cocuk büyüyüyecek ve şiddete meyilli bir cocuk olcak cok üzülüyorum bir anne olarak benim okuduğum cocuk gelişim ve piskoloji kitapları var onu okuması için en azından versem kabul edermi diye düşünüyorum o cocuklar bizleri temsil ediyor bu kadar kücük yaşta şiddeti öğrenmesi beni cok üzüyor sence teklif etsem yanlış düşünürmü
tarafından
Ailesi şiddete meyilli canım belli benim korkum sana ters davranır mı var öyle dengesizler şöyle diyim ben şiddetin içinden geliyorum hemde ağır şeyler gördüm ama oğlumuzu babsıyla sevgisiyle büyütüyoruz asla şiddet uygulamam inşallah çoçılda iyi bir insan olur
tarafından
Bende öle babam denilen şahıs alkolikti cok kötü şeyler gördük ben 10 yaşında antidepresan kullanmak zorunda kaldım allahtan annem doktorlara götürüp destek verdi bana yoksa bende şidsete meyilli biri olabilirdim atlattım şükür annem hiç vurmadı bize ama babam col kötü biriydi o duyguyu korkuyu biliyorum ve cocukların bunu yaşamasını istemiyorum oğlumda bugün baya etkilendi anne abi diyio kafasını gösterdi cok morelim bozuldu
tarafından
Seni etkilemiş canım bundan dolayı bukadar üzgünsün petogaka götürmeleri gitmeleri lazım yakınsanikns et canım
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Sosyal hizmetleri arardım madem şiddete uğrayan çocuk var sizde bundan rahatsızsınız direkt arayın onlar gerekeni yaparlar 
tarafından
Peki böle bir şikayette kimin şikayet ettiğini söylüyorlarmı bilginiz varmı
(1,543 puan) tarafından
Hayır bilgi vermiyorlar gizli tutulmasını istiyorum böyle böyle diye anlat onlar yardımcı olurlar
0 oy
(403 puan) tarafından
Şiddet şiddeti doğurur maalesef ki olan hep çocuğa olur
tarafından
Malesef o cocuk bu yaşta şiddeti öğrenmesi cok üzüyor beni eve geldiğimizde oğlum anne abi diyip basını gösterdi ağlamamak için zor  tuttum kendimi
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Kim ailesinden ne görüyorsa oyle buyutuyor canim o yuzden sen koruyup kollayabildugun kadar kolla cocugunu iyiligi kötülüğü anlat ki bilsin cocugun saf olmasin 
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin  inşallah 
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Oglum 2 yaşına girecek bazen bağırıyorum kızıyorum ama bu zamana kadar dışarıda asla bagirmadim ve vurmadım vurmamda bizim evde de şiddet yok başka şey yok ama oğlum sürekli bize vurur konuşmaya çalışırım olmuyor ağlıyor knedi haline birakiyorum kusana kadar ağlar.
tarafından
Kuzum pedagoga götür belki genetik olarak sinirsel sıkıntısı olabilir yada televizyondan veya başka birinden illa bir kere görmüştür ondan yapıyordur cünkü çocuk gelişim kitaplarında bu tür makaleler çok var bunun tek çözümü pedegog

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 820 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 328 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 461 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,866 soru

24,130,739 cevap

334,021 kullanıcı

...