0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar doğum kontrol hapları tüylenme kilo vs yapıyor mu neyi önerirsiniz 

11 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Microgynon kullaniyorum kilo tüylenme vs olmadi adetimi düzenledi ağrısını hafifletti
tarafından
Emziren anne kullanablir mi acaba
(4,285 puan) tarafından
Kizim 1 yasindaydi emziriyordum ebe kullanabilirsin dedi sonra kizimi 17 aylikken sütten kestim zaten bebegin 1 yaşından küçük ile kullanamazsin ama gene doktora danış tabiki cerrazette de kullandim 5 ay adet olmayı engelledi aşırı sinir yapti bende bıraktım mecbur
-Reklam-
0 oy
(53,798 puan) tarafından
şapmamayi☺️☺️☺️☺️
tarafından
Ben duruyom da herif durmuyo ajsdjfjfk
(53,798 puan) tarafından
☺️☺️☺️
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Geri çekilme  eğer eşin kendini  biliyorsa ya da spiral  taktir 
tarafından
Kendini bilmez o ajajdfj
(2,080 puan) tarafından
O zaman  en iyisi  sen  korun
(2,052 puan) tarafından
Sakın diyim ben şuan o yöntemle hamile kaldim
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Ben kullandım bir kaç ay adet düzensizliğim oldu 10 15 günde hastalanıyordum ve bıraktım
tarafından
İyi değil yani ,:(
(2,728 puan) tarafından
Bana yaramadı canım sana nasıl olur bilemem
0 oy
(658 puan) tarafından
Ben 1 ay kullandım hiç iyi gelmedi nefes darlığı sivilce falan yaptı bıraktım 
0 oy
(349 puan) tarafından
Spiral dogum kont haplari hergun ayni saatte icilmeli falan filan ben unutuyom onlari baska ne var bilmiom ama geri cekilme prazervatif falan cok guvenli gelmio bana en mantkli spiral geldi onda da ihtimal var tabiki aama digerlerinden daha garanti gibi geldi bana
0 oy
(735 puan) tarafından
Bn cerazette kullanmıştım 2 hafta olmadı o ldr sistimki derdin 5 aylık hamileyim bıraktım hapı 1 hafta da şişkinlik gitti çok şükür. Başkada almadım.  Zaten bunyeden bünyeye değişiyor Biz geri çekilmeye korunuyoruz. Olursa da takdir tabiki
0 oy
(237 puan) tarafından
10 aylık oğlum var geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz 
(2,052 puan) tarafından
Yaaa bak ben o yöntemle hamile kaldım çok dikkat edin valla
(237 puan) tarafından
AA sen öyle mi kaldın kız
(2,052 puan) tarafından
Evet malesef,sadece o ay tarlusal ilacımı alamadim kendim de dikkat ediyordum şimdiye kadar bu ay hamile kaldım iste
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bir tane ertesi gün hapı içmiştim acayip tüylenme yaptı başka da ilaç kullanmadım ilk doğumdan sonra 20 ay geri çekilme yaptık . Tabiki korunma yöntemi değil ama zaten iki çocuk istiyordum olursa da olsun dedim sonra kendi isteğimle gebe kaldım. Oğlum 7 aylık şu an prezervatif+ geri çekilme yapıyoruz şu an bir de takvimden yumurtlama günlerimi takip ediyorum riskli günlerde eşimden uzak duruyorum :D
0 oy
tarafından
Spiral öneririm 3 kere taktırdım diğer yöntemlere güvenim yok kaymadığı sürece kalmazsın
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Ben tarlusal kullanıyordum  adetim düzene girsin diye hemde koruyordu yani 1.ay kullanmadım şimdi hamileyim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 411 göst.
4 gün önce Cinsel Yaşam kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 178 göst.
24 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde zelihamert (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
23 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Meral ocakdan (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 314 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,121 soru

24,040,026 cevap

329,089 kullanıcı

...