0 oy
601 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızımi memeden kestireli 1 hafta oldu hiç emmedi ama hep gelip öpüyor meme memem diyip duruyor bugün çok ağladı verdin bir kere ve nedense mememi verdiğimde böyle içimden birşey koptu çok ağladım. 

Size sorum şu birşey olur mu? Yani istemez dmi

Birkerelikden birşey olur mu

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Olur tabı olmaz mı yazık etmıssın emegıne 
-Reklam-
0 oy
(795 puan) tarafından
Bende kesmeyi dusunuyorum canim ama kiyamiyorum biturlu sen bebk degilsin bebekler yer diyom geliyo opuyo beni ben bebi cicik yicem diyo kiyamayip veriyom 
0 oy
(1,067 puan) tarafından
Ama o süt 1 haftadır bekliyor sagdin mi canım vermeden. Bende yakın zamanda biraktiririm ama 1 haftaya emme refleksini unutmuştu. Gelip gidip öpüyordu. Bazen yine gelip öpüyor
tarafından
Hayır sagmadim canım
(1,067 puan) tarafından
Keşke biraz sagsaydin. Tekrar vereceksen sagip vermeni tavsiye ederim. O sütün içeriği bozuluyor beklediği icin
tarafından
Memede süt bozulmz ki
0 oy
tarafından
Zaten birden bire kesmeyi doğru bulmuyolar kademeli olarak bıraktırin diyolar bişey olmaz 
0 oy
(351 puan) tarafından
Korkutmak istemem ama bir hafta beklemiş sütün verilmemesi gerek diye biliyorum Bi araştır istersen canım 
tarafından
Canım 5 dk emmedi bile
tarafından
Memede süte birşey olmz kormyn
0 oy
(485 puan) tarafından
Bir kerelikten bir şey olur evet. Memeden kesmede en önemli şey kararlılık. Başa saracak her şey muhtemelen. 
0 oy
(172 puan) tarafından
Canim bir hafta emzirmemissin. Bildigim kadariyla beklemis sut yorgun sut derler ve verilmez. Bu cocugu bile zehirleyebiliyormus. Zamaninda kayinvalidemin basina gelmis. 3 4 gun kaynimi emzirememis 4 gun sonra emzirmis. Kaynim fenalasmis hastaneye goturmusler. Doktor cok kizmis yorgun sut mu icirdin cocuga diye. Anneminde arkadasinin basina gelmis. Herkeste olacak diye bir kayde tabi yoktur ama bence yinede verilmemeli.
0 oy
(2,176 puan) tarafından
Yazık etmişsin emeğine canm ister tabikide
0 oy
tarafından
Bayat sutmu verdin çocuğa 
0 oy
tarafından
Keşke vermeseydin onun içinde zorluk olacak. Tam ögrenmişken tekrar aklina soktun. Bende memeden kesince cok ağlamıştim ama tekrar vermedim 
0 oy
(3,805 puan) tarafından
Biz de 4. Gündeyiz ben vermedim çok aşırı bağımlıydı çok zor oldu hala da devam ediyor ama onun iyiliği için  vermeyi düşünmüyorum 2 yıl oldu zaten hakkıyla emdi hamdolsun. Siz şimdi vermeyip tekrar başlayınca sil baştan oldu herşey çocuğun dq aklı karışacak ve başka olaylarda kural koymayı bilin yoksa ileride nasılsa verir yapar diye tıtumsuz davranışları olabilir 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 887 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 2,128 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 983 göst.
0 oy
9 cevap 308 göst.

Kategoriler