0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (875 puan) tarafından
Dışarı çıkardım parka götürdüm dedim çocukların yanında yürüteyim belki gaza gelir yürür hopp bir iki adım attı hemen kucağıma geliyor kucağımdayken çocukların yanına gitmek istiyor yine yürütüyorum yine bir iki adım atıyor hemen kucak bir iki adımı da ben onu tutuyorum öyle atıyor tutmadan yürümüyor zaten daha nasıl destek verebilirim parkta ki kadın da sinirimi bozdu diyor yaşında yürümesi gerekiyordu kaslarında sorun mu var dedim yok illa sorun mu olması lazım kadın sustu bir şey demedi asıl konu iyice tembelliğe vurdu hep kucak istiyor veya yere bırak beni diyor nasıl cesaretlendireyim yürümesi için bırak zamanı var diyeceksiniz ama oğlum aşırı rahat keyfine düşkün ben bıraksam 3 yaşında yürür o yüzden cesaretlendirmek istiyorum bir şekilde 

1 cevap

0 oy
tarafından
Kız benımkı de park gordumu babasını tanımaz bırak alma kucagına alamam de aglarsa otur sende yanına alamıyorum annecım de alışsın
(875 puan) tarafından
Keşke beni anlaşa da söylesem kucak yok diyorum anlamıyor ki
tarafından
Kuzum 3 yasında dıyosun anlamaz mı sence? Sen o benı anlamaz dersen anlatmaya calısmazsan nasıl olsa anlamıyor dıye ısıne gelır cocugun, 21 aylık kızım kucak ıstedıgınde ki cok nadır der dısarda tam dersı hep kossun ıster annecım alamam sırtım cok agrıyor dıyorum aglarsa o zaman oturalım sende dınlen dıyorum oturuyoruz beraber tekrar yuruyoruz sonra
(875 puan) tarafından
Yok canım yanlış anladım oğlum daha 14 aylık olmadı hani diyorum ki ben yürütmeye çabalamasam 3 yaşında anca yürür o kadar tembel
tarafından
Kız bende dıyorum 3 yaında cocuk nasıl yurumez moralını de bozmak ıstemedım :) kız yoruluyodur cok kucuk dahaa bee
(875 puan) tarafından
İşte çok tembel o tembelliği aşsın istiyorum ama nasıl yapacam onu bilmiyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
5 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,173 göst.
0 oy
10 cevap 480 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ezber (213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,009 soru

24,105,775 cevap

332,686 kullanıcı