0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar bı bakın lütfen yeni eve tasincaz ankastre yeri var ama bizimki fırınlı Ocak kiracı olduğum icin şimdi ankastre almak istemiyorum tezgah üstüne ve set yerind ne koyabilirim

3 Cevaplar

0 oy
(2,528 puan) tarafından
Ankastre yerine ne girer bilemedim ki kız adı üstünde ankastre için yapmışlar orayı 
tarafından
Evet ya geçen sene daha fırınlı büyük ocaklardan aldım pişman oldum ankastre almadıgima bugün sordum 11bin dediler başka ne koyabilirim diye düşünüyorum:(
(2,528 puan) tarafından
Ne 11 bin. Kız bime geliyor 2900 oradan alsana biz yeni taşınicaz onu alicaz
-Reklam-
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Kapak taktir dolap gibi kullan
tarafından
Peki tezgah üstünü canim
(3,825 puan) tarafından
Normal ocagin sigmiyo mu oraya ya da buyuk gelsede olur
tarafından
Yok canım normal ocak yok ya bu fırınlı Varya büyük bulaşık Makinesi gibi onlar var
(3,825 puan) tarafından
Heeee simdi oldu tamam . Ne bileyim yavru ona bi cozum bulamadim bak
tarafından
Off ya bende bulamadim sağol canım yinede
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Ayrıyeten küçük fırının ya da mikrodalgan varsa onu koyabilirsin.. Küçük çocuğun yoksa tost makinesi, ketıl gibi şeyleri de koyabilirsin aslında ama.. Yer olmadığı zaman açık raf alıp koyuyorlar çok absürt durmaz herhalde orda da.. Ya da yer sıkıntın yoksa oraya dekoratif amaçlı bişeyler de koyabilirsin, çiçekti bibloydu falan
tarafından
Ya olurmu acaba deniycem öyle canım teşekür ederim
(1,552 puan) tarafından
Bence olur.. Tezgah üstü meyvelikler var ya küçük, onlardan koyup patates soğan da koyabilirsin bence.. Benim fırınım da bozuldu, yeri boş bu aralar.. Amerikan mutfak olduğu için kızım da sürekli mutfakta, oturma odası kısmıyla yetinmiyor :) Ben de meyveliği oraya koydum dökmesin üstüne düşürmesin diye.. Benimki normal plastik meyvelik mecburiyetten koydum, çok güzel durmuyor ama tezgah üstü meyvelikler var çok güzel, onlar güzel durur bence
(1,552 puan) tarafından
Bi de şimdiki evde de kiracı değilseniz, mermerciler geri kapatabiliyor mu acaba.. Onlar kesiyor ya ocak koymak için olan yeri.. Böyle çılgınca bi fikir daha aklıma geldi :) Aşağıya da dolap kapağı yaptırsan
tarafından
Çok teşekkür ederim canim mermer yapamam kiraciyim ya tayin nedeniyle burdayım o yüzden gerek yok ona en iyisi önceki fikrini kullanayım
(1,552 puan) tarafından
Rica ederim :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 1,107 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Oznur158 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 702 göst.
3 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 146 göst.
+1 oy
5 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,476,392 soru

24,168,443 cevap

335,731 kullanıcı

...