0 oy
1,735 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim2. çocuk istemiyo demistim spiral tak dedi illa bende taktım kendim evde çıkara bilir miyim bisey olur mu çıkarmaya çalışırken hastanede çıkartamam bilgilerden gözükür eşim beni mahveder onu kandırmış olucam evet ama 

35 Cevaplar

+6 oy
(4,893 puan) tarafından

Cahil cesareti sorusu :ermm:

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kız kocadan gizli böyle bir şey yapman dogru mu sence..

Hem istemiyorsa onun düşüncesine de saygı duymalisin. Sen sadece kendi isteğini düşünüyorsun. Yapmaa 
tarafından
Biliyorum bende yapmicam asla diyorum 1 yıldır aklımda bu düşünce sonra birden yine yapmak istiyorum aklından çıkmıyo bu düşünce delircem ya
tarafından
Canım bak kafana takma. Kocanla konuş hislerini düşüncelerini anlat. Ama o onaylamazsa sakın gizli saklı bir şey yapma. Yine ortak karar almaya bakın.
İnşallah hakkınızdan hayırlısı olur
+1 oy
tarafından
Cek al için dışın eline gelsin niye boyle cahillik yapiyosuniz yahu ustune kocan istemedigi halde cocuk yapicaksin 
(8,876 puan) tarafından
Kocasi o istemedigi halde cocuk yapsa yemedigi hakaret kalmazdi
tarafından
Aman valla imsanlari anlamak zor sonra anlasamayip aralari bozuldugunda hamileyimbiside yapamiyom diye. Post acmaz insallah
(8,876 puan) tarafından
Aynen oyle. Bi kere zaten cocuk ortak karar kari kocadan birisi gizli islere kalkiaiyorsa o evlilik sorunludur
0 oy
(12,054 puan) tarafından
Ee niye taktın o zaman çıkarcaksan
tarafından
Çünkü eşim takmami istedi bende spirali gizlice cikarraim hamile kalırım diye düşündüm başka türlü hamile kalmam imkansız gibi kendisi korunuyo du istemediği için de çok dikkat ediyo
(12,054 puan) tarafından
Canını tehlikeye atma belli ki eşin hazır hissetmiyor ortak karar olmalı bende çok sitiyoeum 2. Yi ama eşim sitemiyor maddi durumlardan dolayı
0 oy
(17,141 puan) tarafından
Yani hamile mi kalacaksin bu şekilde. Bilmiyorum nasil çikarildiğini ama bence evde çikarilmaz. 
tarafından
Hamile kalmak istiyorum başka seçenek yok şuanda
(17,141 puan) tarafından
Kusura bakma canim bana saçma geliyor. Bebek 2 kişinin isteyeceği bişey. Ne erkek istiyorum diyerek zorla yapabilir nede kadin böyle bir yönteme başvurup yapabilir. Eminim kocaninda geçerli sebepleri vardir istememek için.
0 oy
(11,244 puan) tarafından
Kendim evde taktım derken doktor musun 
tarafından
Kendim evde takmadım yalnis yazdım.galiba sağlık merkezinde taktilar sabah ben evde çıkarmak istiyorum
(11,244 puan) tarafından
Heeee kız kendin nasıl çıkarsan içini deşmen lazım
0 oy
(587 puan) tarafından
Ayy evde nasıl çıkaracan 
tarafından
Bilmiyorum işte korkuyorum bisey olur mu acaba
(587 puan) tarafından
Valla bence sen hiç karışma duyunca bile ben korktum
tarafından
Sinirden gülüyorum şuan:) çıkaramazsam boşuna taktım onla durcam artık kaysin diye dua etcem
(587 puan) tarafından
:)))) en mantıklısı dua etmek
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Nasıl taktın ki nereden aldın kafamda deli sorular :-) 
tarafından
Ben takmadım sağlık merkesinde taktilar ben kendim evde cikarabilir miyim diyorum korkuyorum bide bisey olur diye
(2,981 puan) tarafından
Haa eltim bir ara kendi çıkarmaya çalıştı iplerini falan asıldı sonra hamile kaldı hamile kalmak için yaptı, herkese de spralim kaydı dedi çünki kayınvalidem istemiyordu
tarafından
Size mı söyledi bunu ben tanıdığın kimseye anlatamam bunu ya kaydı mı düştü mı spiral
0 oy
tarafından
Istemiyorsa anlayışlı olacaksın ve ikna edeceksin başka türlü bencilce davranmış olacaksın 
tarafından
Olurmu olur canım sen eşini ikna etmeye bak belki habersiz hamile kalırsan çocuğu bile kabullenemeyebilir kaç çocuğun var kaç yaşında
tarafından
1 tane.oglum var 3 yasinda canım
tarafından
Bebeğin çok ta büyük değilmiş canım biraz gez toz rahatlığın tadını çıkar illa pespese olacak diye bir şey yok
tarafından
Allah  aşkına adam istemiyor sen hala takılan siprali kendin cikarabilirmiyim diye soruyorsun bu AP ayrı bir cahil oldugunun göstergesi ikincisinde adam istemiyor belki yetemicek,  aranız acilicak
tarafından
Balkupum neden bu kadar agresif yorumlar yapıyorsun kaç tane yorumuna denk geldiysem hep kırıcısın bana da böyle sert bir yorum yapmıştın Mevlana'nın çok güzel bir sözünü tavsiye ederim  ya hayır söyle ya sus ...
0 oy
tarafından
Kendin çıkaramazsın canım bende takdirmiştim sprail ile hamile kaldım doğum öncesi çıkardılar kapanıp açılan T şeklinde zarar verebilirsin kendine hekim ile çıkarmak daha sağlıklı.
tarafından
Kaymış ipi kontrol edilecekmis el ile banada doktor demedi bilgisizdim 10 yıl iğne ile korunmuştum onda hamile kalmamıştım benim 4. Sezaryenim oldu ama bununla.
(3,272 puan) tarafından
Annemde kardesime sprail ile hamile kalmisti. Cikarmadilar normal doğum olmaz dediler sezeryanla alip kordonlarını baglatti
(1,452 puan) tarafından
Kız bndede var ipi gözükmüyoda kontrolde etmiyorum kaydıgını anlamadın mı hiç agrın kanaman felan olmamışmıydı
tarafından
Kanamam çok oluyordu adet döneminde ama ip el ile kontrol etmemiştim bilmiyordum ip yerinde yoksa veya çok aşağıda ise kaymış demekmiş hamile kalınca doktor anlattı canım. Ben doğumdan iki ay sonra adet görmeye başlıyorum valla anlamadım hiç canım normal galiba diye ihmal edip gitmedim yeni takılmıştı 4 ay olmuştu daha.
tarafından
Dilara bende öyle kaldım kordonlarim bağlandı canım.
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Eşin istemedigi hale bile bile hamile kalmak doğru olmaz ....

0 oy
tarafından
Sakın çıkarcağım derken tüplerinize zarar verebilirsiniz yani eşiniz istemiyorsa saygılı olmak lazım yani çocuk bu iki kişininde istemesi lazım 
0 oy
tarafından
İlk cocugun kac yasinda. Doğrusu ikinci çocuk çok zor ve ilki kadar kolay gecmiyor . Esinin desteği olmadan bu işe girmek akıl işi degil
tarafından
3 yasina girdi mayısta eşim oğluma  çok düşkün çok ilgili yemesiyle herşeyiyle çok seviyo 2.olsa yine çok sever eminim ama kazayla oldu sancak ve üzülür biliyorum da of 1 2 sene sonra istiyo eşim 2.cocuk istemiyor değil kiz çocuklarını aşırı sever bide çocuk sevgisi var baya
tarafından
Sen 1 sene bekle sonra yap iki taraf içinde hayırlı olan olmuş olur
0 oy
(623 puan) tarafından
Çocugu tek yapmiyorsun bencilce davranamazsin bu iki tarafın oturup konuscagi bişey tek taraflı olmaz hem eşini kandırıp hakkına girmiş olursun hemde çocuğa yazık olur neyin acelesi bu oturup konuşun ortak karara varın pazardan armut almıyorsunuz çocuk bu önemli bişey 
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Kız sen nasıl çıkarıcan git hastaneye kocan kayıtlarımı takip ediyo yada zorla kaysın 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Bir kere çocuk eşlerin her ikisininde isteğiyle olmalı eşinin isteği olmada gebe kalman demek eşinin o bebeğe tümüyle.yuk gözüyle bakması demek çok yanlış bir düşünce hem kadın hem de erkek için ve soruna gelirsek çıkaramazsın onun bir ilmi var kendine zarar verirsin
0 oy
tarafından
Eşin istemiyor onun güvenini neden sarsıyorsun 
0 oy
tarafından
E adamın ıstemedıgı cocugu neden yapıyorsun adam hıc ıstemıyor ki
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Bence kendin cikarma. Cekemezsin bide zarar verirsin rahmine
0 oy
(15,075 puan) tarafından
Eşine haksızlık değil mi bu? Bence saçmalamayın bu konuda ortak tutum olmalı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
+1 oy
4 cevap 195 göst.
0 oy
4 cevap 249 göst.
0 oy
5 cevap 244 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seker bal (65 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,323 soru

24,084,528 cevap

331,401 kullanıcı

...