0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (573 puan) tarafından
Bebegime sürekli zayıf acaba mama mi versen falan diyorlardı tatile gelmiştim ailemin yanına bugün 2.ay asisini oldu 5 kg çıktı bence gayette iyi değil mi tabi her çocuk ayrı ama hemsirelerde birşey demedi demek ki iyi sinir oluyorum millete neyseki evime gidecem az kaldı kafam rahat edecek sanıyorlar kilolu çocuk iyi besleniyor anne sütü yariyor zayıf çocuk iyi beslenmiyo

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne bekliyorsunuz 15 kilo felan mi deseydin
(573 puan) tarafından
Geldiğimden beri sürekli aynı lafları duyuyorum nefret ettim hepsinden bu defa istiyorlar çocuk şiş dursun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok iyi bende benim oğlum 2 aylık ken 4 kiloydu dinleme sen bebek doyuyorsa kilo için asla mama verme
0 oy
tarafından
Kilolu çocuk mu istiyorsun yoksa sağlıklı mı? Her çocugun gelişimi farklıdır bu kadar millete dönük yaşamayın 
(573 puan) tarafından
Ben millete dönük yaşamıyorum hic birini de takmıyorum bebeğim doymasa ağlar veya bana kontroller de soylerler diyorum hepsine ama insanin moralini bozuyorlar
tarafından
Boşver canım kim ne derse desin illa konuşacak birşey bulurlar
0 oy
(1,017 puan) tarafından
La havle bela kuvvete Bi sorun olsaydı zaten ebeler söylüyor ki 2 aylık 5 kilo bence ideal ortalama da onlar bekliyor yumak yumak şişmiş katlanmış bebek öyle olursa da sen bu bebeği obez etmişsin diyorlar ne istiyorlar kendileri dahi bilmiyorlar boşver sene 
(573 puan) tarafından
Bosveriyorum zaten takmıyorum hiç kimseyi zaten gidecem az kaldı kulagim duymuyor gözüm görmüyor ama canımı sıkıyorlar
(1,017 puan) tarafından
Öylelerine sağlığı gayet iyi gerek duymuyorum de geç
0 oy
(483 puan) tarafından
Canm bnde 65 gunlukken gotrdum erkek bebek 5 kilo cikti   biraz sinirda dediler ama onmeli saglik  zayif bebek daha cabuk toparlanir diyorlar
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Canım kac dogdu.
0 oy
tarafından
Doğum kilosu önemli tabi kilo iyi degil ama çocukta gelismli etraf hep der boşver
0 oy
(872 puan) tarafından
Ya cnm boşver ya gayet iyi. Mama versen emzir derler sokayım ağızlarına 
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Bazı insanlar gerçekten cahil ya burunlarını her şeye sokuyorlar 
0 oy
tarafından
Ayyy benimle aynı konudan muzdaripsin. 3100 doğdu 2. Ayda 5kg di çok çok iyi doktorumuz da her zaman söylüyor zaten. Milletin ağzı torba değil büzülmüyor. Her gördüklerinde ay çok küçük diyolarm bir daha küçük falan demeyin gayet normal diyorum. Dün de eşimin eniştesi bu büyümemis diyo dengesiz adam.. ne olcak bizim gibi hemen boy mu atcaktı ne bekliyonuz dedim.

Bende çok sinir oluyorum ama mama vermiycem sütüm var yetiyor şuan mamaya ihtiyaç yok.. 
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Kızım 40 günlükken 6.5 kiloydu ve kaynana bozuntusu sütun yetmiyor aç bu çocuk diyodu bana lohusalıgımi zehir etti hakkımı helal etmiyorum ona

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,355 soru

24,167,857 cevap

335,711 kullanıcı

...