0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Merhaba kizceler. Eltimin doğum günü 16 Mayıs. Siirt'te olduğu için hediye alamadım. Kaynanam yigenimizin(eltimin kızı) doğum günü için Siirt'e gidicek. Yigenimize kiyafet alicaz. Ama eltime ne almalıyım? Düğünde sahte bilezik takılmıştı 3 tane bizim adımıza da. Kaynanamda bizde alamadık gerçeğini. O yüzden kendimi mahcup hissediyorum. Altın birşey almak istiyorum. Ki hiç biriktirdiğim param yok. Uygun fiyata ne alabilirim altın yada altın gibi değerli ? Eşim uygun olursa almaya caliscam araştır dedi. Ağustos'ta gidicek kaynanam. Ozamana kadar güzel birşey alıp eltimi mutlu etmek istiyorum. Kaynım her geldiğinde 100-200 tl verir kizim için. 

Hediye öneriniz nedir? Altın da ucuz hiç birşey yok diyorsanız baska ne alabilirim uygun fiyata?

Şimdi netten baktım sizce gerçekten 8 ayar altınmidir? Yoksa sahte çıkar mı ? Net üzerinden hiç altın birşey almadım. Netten alıp sahte çıkan oldumu?

Nasıl bu kolye?

image

4 Cevaplar

0 oy
(7,934 puan) tarafından
Yılan derili çanta☺☺☺
(634 puan) tarafından
Jejdjdjjdjdj bu biraz ağır olabilir canım :)
tarafından
Hahhaa adamsın:)))))❤️❤️❤️❤️
tarafından
Ulan hemşo çok fenasın tıpkı ben :)
tarafından
Kahkaha attım kız :)))
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Altın için ne kadar uygun fiyatlı arıyorsun ?
tarafından
400-500 en fazla 600tl canım eşimi ikna edebilirsem. Uygun bulursan alırım dedi uygundan kastı ne bilmiyorum
(634 puan) tarafından
Bence direk yarım gram altın alıp yolla
tarafından
Yarım altın pahalı değil mi canım ? Çeyrek olsa :/
(634 puan) tarafından
Kuzum  yarım gram altın 500 TL yarım altın demiyorum
tarafından
Yanlış okumuşum canım kusura bakma teşekkür ederim önerin için eşimle konuşayım tmm derse alırız ❤️❤️☺️
0 oy
tarafından
Gram altın al canım 
tarafından
Gram ne kadar canım takip edemiyorum sürekli değişiyor fuyat
tarafından
1.013 TL canım gramın yarısını al sende
tarafından
Ayıp olur diye dusunuyorum canım ya kolye ya bileklik ya küpe uygun olan hangisiyse onu almak istiyorum ama hepside pahalı.
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Bak 8 gram kelepçeler falan var onlardan alabilirsin ben kaburga alıcam inşallah özeniyorum 
tarafından
Senin kelepçe dediğin ne kadar canım?
(1,294 puan) tarafından
En son 2000 civarıydı ama çok daha uyguladı var
tarafından
Pahalıymış canım :( kuyumcudan sorsam daha uyguna varmıdır ki acaba? Net üzerinden pek güvenemiyorum da.
(1,294 puan) tarafından
Vardır mutlaka bi git bak eb beteri çeyrek bileklik gibi bir şey yap ya da gramını yapıyorlar çok da tatlı duruyor sen bilirsin tabi ama bence de İnternete bulaşma
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim önerilerin için en kısa zamanda gidip kuyumcuya bir bakarım çok sağol canım ❤️❤️

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 60 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde YiğitAli'm (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 299 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kdkdkfk (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,841 soru

24,189,206 cevap

336,812 kullanıcı

...