0 oy
2,200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (93 puan) tarafından

Beni bir evhamlar sardı ki sormayın. İnanılmaz vesvese doldu kalbim. Sizinle paylaşıp rahatlamak istedim. 

Eşim uzman çavuş. Trafik tim de çalışacak yeni görevi.  Yanındaki komutan kadınmış.  Her zaman 3 kişi olurlarmış. Yani başbaşa olma durumları yok dedi adam. Yalnız benim içim rahat değil. Böyle hayat mı geçer ya kızlar. Eşime güvensem karşıdakine güvenemiyorum. 1 gün değil 2 gün değil. 1 sene boyunca gün aşırı nöbetleri olacak. Gece devriyeleri bilmem ne.  Şeytan beni mi dolduruyor bilmiyorum ama böyle 1 sene boyunca  ben ruh hastası olur çıkarım. Olmamak için de nasıl davranmalıyım sizce. 

54 Cevaplar

0 oy
(23,092 puan) tarafından
Kocana güveniyosan bişey olmaz canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haklısın bence ama en iyisi bi şekilde kadınla tanış şöyle düşün senin eşin için bu ekstrem bir durum ama o kadın için değil onun bütün iş arkadaşları erkektir hepsiyle de ilişki yaşıcak değil alışıktır yani o etkilenmez böyle bişeyde. Eşin içinde rutine bindikten sonra çok önemseme hatta sen ne kadar gözünde büyütmezsen eşin içinde o kadar basit bişey olucak durduk yere kıskanıp kıymete bindirme
tarafından
Kız ne tanışması kadın komutan altı üstü beraber mesai yapacak ve bu bildiğin sosyal hayattaki normal iş değil askeriye :))
tarafından
İş arkadaşı gibi düşünüyorlar bence ;))
tarafından
Askeriye olunca ne farkı oluyor sosyal hayata karışmıyor mu askerlerde
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Sen buraya rahatlamak için yazdın ama burda dahada bunalıma sokarlar seni :) kocana güveniyosan çokta mühim değil kimle çalışacağı sonuçta o bunun işi yani. 
(93 puan) tarafından
:)Bazıları evet bunalıma sokmak için çalışıyorlar burda. Onların yorumlarını okumuyorum.
0 oy
(485 puan) tarafından
Valla hepimiz erkeklerle bir arada çalışıyoruz. Yeri geliyor toplantidaki tek kadın oluyorum, yeri geliyor bir odada bir erkekle saatlerce çalışıyorum... Bunda herkes sapıkmis, herkesin derdi önüne gelenle birlikte olmakmış gibi davranmayı gerektiren bir durum yok. 
0 oy
tarafından
Yapacak olan her türlü yapar kalbini ferah tut bişey olmaz inşallah 
0 oy
(8,161 puan) tarafından
O sadece sana ait değil, önce bunun bir idrakine varmalıyız tüm kadınlar olarak. O bize sadece bir emanet Allah'tan. Ha, şeytana uydu da bir şey yaptı. Kendi kaybeder, seni kaybeder
0 oy
tarafından
Bacim eşimde uzman bursada 4 tane kadın komutanı vardi,bekarı da vardı evlisi de aynı dediğin gibi beraber çalıştılar hep bugün hangisinden yardim istesem yok demezlee yardım ederler öyle iyi insanlardı Allah razı olsunlar hepsiyle de muhabbetim oldu hatta bitanesi  ile tayin yerimiz aynı ikimizde siirte geldik onun eşi de benim eşimde göreve gitti kızına ben baktım benim evimde kaldı eslerimiz gelene kadar abla kardeş gibiyiz. İllaki seninde muhabbetin olur tanırsın içini ferah tut sen hatta için rahat etmezse bigun yemeğe al tanış komutanı ile☺
0 oy
(7,930 puan) tarafından

Kurtun aklına kuzuyu sokma kız;kov aklındaki şeytanı     :):D .Komutan dediğin mesafeli otoriter  olur, altlarla çok yüz göz olmaz .Senin düşündüğün şekilde olmuş olsalar görevlerinden alınırlar zaten 

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Kız sen askeriyeyi bilmionmu hiç heleki kadın komutana... Ona ismiyle hitap edemez emin ol eşin ona sadece sinirlenince içinden saydorabılır basla bısey olmaz
tarafından
Heh valla yazılanları okudum bazıları yemeğe al demişler :)) komik geldi
0 oy
tarafından
Aşın bunlari arkadaslar. Bayanlarda nobete kalabilir. Erkekkerle calisabilir. Komutan senin esini napsin. Herkes ekmeginin pesinde
0 oy
tarafından
Dilinle kaderini belirleme. İyi düşün iyi seyler olsun. 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Çok fazla kıskanmak iyi değil hem belayı çekersin üzerine hem psikolojin cidden bozulur. Eğer bu denli kıskançsan şimdiden git doktora. 
0 oy
(916 puan) tarafından
Canım haklısın ben olsam bende evham yaparım çünkü bunlar belki sabaha kadar beraber kalacak illa yalnız kalırlar 
0 oy
(2,422 puan) tarafından

Nasipse gelir hintten yemenden 

Nasip değilse ne gelir elden .. 

Şimdi ne alaka deme bağlıcam:D 

Yapcak olan adam her türlü yapar 

Yalmicak olanda bu suru kadının içine koysandw yapmaz

Düşünüp üzme kendini öyle vakit geçmez. 

0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canim esine bu kaygilarindan bahsedip essegin aklina karpuz kabugu dusurme derim.
0 oy
tarafından
Bişey olmaz canm sen eşini bildikten sonra . Yapan insan market çalışanıylada yapar otobüste minibüste gördüğüylede 
0 oy
(634 puan) tarafından
Vesvese bunlar Canım. Nice kadın erkek beraber çalışan insanlar var korkma Rabbim hepimize selamet versin. Rabbim kimseyi şaşırtmasın 
0 oy
(367 puan) tarafından
Esini uzman cavus diye ezenler olmus insanlari boyle siniflandirmayi ne zaman birakacaksiniz? Komutan ya da degil yaninda calisacagi kisi kadin oldugu icin arkadas kiskniyor esini. Bu gayet dogal canim. Ama askeriyede o isler oyle olmuyor gercekten. İcini ferah tut. Esine guven ve ona bu durumu bnce yansitma. 
0 oy
(3,350 puan) tarafından

Komutanda dört gözle senin kocanı bekliyor zaten :D

0 oy
tarafından
Benim eşimde Pazarcı haftanın iki günü çalışıyor çeşit çeşit müşterisi var kim iyi kim kötü bilemiyorum hiçte kıskanmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 388 göst.
0 oy
2 cevap 210 göst.
0 oy
21 cevap 1,179 göst.
24 Mart 2020 Diğer kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 287 göst.

Kategoriler

1,467,277 soru