0 oy
1,118 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (534 puan) tarafından
Kayinvalidem normalde çok iyi birisidir ama oglum dogdugundan beri bi büyüsün ben goturecem, siz 2.'yi  yapın neyse bunlara gülüp geçiyordum bu arada 2 bucuk aylik bebegim .dogdugundan beri 1 hafta evine gider 1 hafta bizde çocuğu ozluyormus. Emzirirken surekli tepemde. Dün de odamı topluyorum oglumuda oyun halisina koydum mızmızlanıyor arada geldi odama '' aman oglum bende annen ilgileniyor sanıyorum , ahh ahh aglattimi annen seni, annen konuşmuyor mu hiç senle, oyy oyy konusurum ben senle " gibi cümleler kurdu. Bide bunu sürekli yapıyor sanki istiyor ki torunu sadece onu sevsin. 

23 Cevaplar

0 oy
(468 puan) tarafından
çok kıskandim seni benim ne annem var ne kayinvalidem tek başına bakmak o kadar zormuski

kuaföre gidemiyorum alışveriş desen yok eşim çok harcıyor ben olmazsam sonra ay sonu kara Kara düşünüyor.  boşver desin sevme şekli öyle 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bunu arkadaşının oğluna da yapıyorum ne oldu annen ilgilenmiyor dimi gel bana gel derim arkadaşım da bana güler geçer Bence bunu herkes yapabilirim 
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Canim alinganlik yapiosun bence benim annem hep der torun evlattan daha tatlidir diye bir hafta torunlarini gormezse hemen arar gelmiomusunuz der torunlarini sevdigi kadar bizi sevmior eminim bundan

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 301 göst.
3 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 524 göst.
8 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Magic mom (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 529 göst.
29 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 319 göst.