0 oy
2,399 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (897 puan) tarafından
Kızlar bizmi salagız onlarmı akıllı anlamadım gitti şöyle söylim size. 1 buçuk yıl önce eltim eşimin takım elbisesini istedi ve benimde abiye mi bende verdim 1 buçuk yıldır vermediler gitti geri istiyorum yarın öbür gün diyip duruyor 10 gün önce aradım gönder dedim PTT ye ver herşeyi ben karşılarım dedi tm dedi yarın gönderiyorum dedi hala göndermedi.. PTT de onların sokağında uzak olsa tmm diyecem ama yok.. Hepte kaynanam güle geliyorlar bikere dedim kaynanamı a getir ben ordan alırım onada tmm dedi ama yok eşinde dedi boş ver isteme artık ama ben kendimi ***** gibi hissediyorum abiye mi 450 ye almiştim o çok koyuyor eşinde galiba o zaman yanlış im yoksa 800 tl ye almiş resmen çöp oldu

Bide geçen ay onlara gittik dedim abiye mi ve takim elbise yi ver ayy tmm cnm dur poşete koyim giderken götür dedi hiç yerinden Bike kalkmadı.. Kızlar ne yapmam lazım bügün arimmi sizce çok üzgünüm bana akıl verin

62 Cevaplar

0 oy
(3,419 puan) tarafından
Valla getirene kadar işte o yuzsuzse sen daha yüzsüz ol 
-Reklam-
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Valla sana bişi diyim mi sattı veya başkasına verdi oda bu kadar da olmaz 
0 oy
tarafından
Kiz o yuzsuz sen ne  isteyip isteyip duruon birak  olma bi hayri kalmamistr
0 oy
(570 puan) tarafından
Bende ablama abiyemi vermistim bir yil olacak hala tık yok Zoruma gidiyor benimde .Imkanida var yok degil ama pintiler zaten istese alirlardi. Birde benim sozumde goydigim benim icin manevi anlami olan birsey ablamda biliyor.Istemeye yuzum yok ama kiriliyorum tabi.Insallah verir .Yoksa parasinda degilim asla .Ablam canim kanim .Ama manevi degeri var benim icin .Ah ahh .....
0 oy
tarafından
Kız niye kalkmasını bekliyon ben olsam alana kadar söylerim kapıdan çıkarken getir derim yani 
0 oy
tarafından
Bı daha gittiğinde de ki ver sürekli istiyorum bı bahane ver bana de kaldır kadını git al 
0 oy
tarafından
Ben olsam bırakmam peşini alana kadar ödünç aldi sahiplenmek için değil
0 oy
tarafından
Birdahaki gittiğinde almadan çıkma. Basında bekle. Vercem diye diye 2 yıl oldu modası geçecek abiyemin de. Lazımsa gitsin kiralasin. Karşısındakinin iyi niyetini suistimal edip  enayii yerine koyan insandan nefret ederim. İnadına alırım benim malım değil mi. Sen niye cekiniyorsun o cekinsin.
0 oy
tarafından
Bence onların başına bie şey geldi 
0 oy
tarafından
İnat et bence al 
0 oy
tarafından
Evine gittiğinde odasının kapısına dikel hadi getir bekliyorum diye bu ne ya inan okurken ben sınır oldum verme bidaha da bişeyini, hiç olmadı valla kaynını ara işte sürekli onun yaptığı ayıp seninki değil. 
0 oy
tarafından
Bence  başlarına  bisi getirdi vermek  istemiyo evlerine gider israrla isterdim sonuçta  onun değilya senin malin
0 oy
(162,679 puan) tarafından
gitmis gari gelmez onlar
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Ara al onlari oraya gitmusken niye almadon ki
0 oy
(752 puan) tarafından
Hiç sevmem böyle insanları ya . Giderken hadi bekliyom poşete köy deseydin ya gitmeden o zama. Unutturamazdi kız 
0 oy
(240 puan) tarafından
Ay en sevmediğim insan tipi böyle üstüne yatmaya çalişiyo lar ya deli oluyorum. Bnce elbisenin bŞina bişi geldi ondan öyle yapıyo. Sen ısrar et lazım de. Biri istiyor ona vercem yada satıcam fln de
0 oy
(72 puan) tarafından
Sen de bizim elbiselerin üstüne iyi yattın ha, ne zaman sorsam atlatıyorsun de. Öyle bön bön baksın
0 oy
tarafından
Boyle oyaladıgına gore muhtemelen abıyeyı takım elbıseyı sattı smdıde verecek bısy yok ortada oyalayıp duruyo senı
0 oy
tarafından
Ben olsam gider kapıdan isterim ısrarla da beklerim yani. Bir güzel de kavga ederim muhtemelen. 
0 oy
tarafından
Bence senin elbisenin basina bir iş getirmiştir yada bildigin ustune konmuş bence oraya gidecek olursan deki ver bi arkaşmz istyor almadan da gelme 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 878 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde fatmagulll. (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,325 göst.
0 oy
21 cevap 1,050 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde sarammmmm (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 510 göst.
31 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esmaa11 (75 puan) tarafından soruldu