0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Instagramda surekli paylasim yapan biri degilim ara ara paylasim yaparim ama bakiyorum insanlar beni takipten cikiyor ya eski sınıf arkadasim ya eski komşum surekli paylasim yapsam insanlar sıkılsa anlarim ama oyle birseyde yok sebebi ne olabilir sizinde basiniza geliyor mu boyle

9 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Paylasımlamalakası yok seninle görüşmek istemiyorlar belliki
(508 puan) tarafından
Konusmuyoruz ki sadece birbirimizde ekliyiz o kisilerle
-Reklam-
0 oy
(3,826 puan) tarafından
Görüşmüyorsanız eğer sohbet falan da yoksa fazlalık diye çıkarmışlardır belki canım çok da takılma senin için daha iyi olmuş sende fazlalıklardan kurtulmuşsun onların sayesinde işte. 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Belkıde ırtınatınız olmadıgındandır canım 
0 oy
tarafından
Daha az kisiyi takip etmek icin seni gozden cikariyolar. Bazilarinda takinti seviyesinde takip edilen sayisi daha az olsun derdi. 
0 oy
tarafından
Amannnnn salla 
0 oy
(4,385 puan) tarafından
takipten cikarmissa siz de cikarin olsun bitsin.
0 oy
tarafından
Birşeyler paylaşıp paylaşmamanla alakası yok canım. Seninle görüşmek istemiyorlardır, senin yapacağın paylaşımı merak etmiyorlardır. 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Çok nadir geliyor. Ama bn paylaşım yapıyordum. Gerçi kapattım instagrami ama bnmde çıkan olursa sinirim bozuluyoedu. Genelde takip ettiği sayı cogalmasin diye yapıyorlar. Yani takipçisi fazla ama takip ettiği az olsun diye. Hiç paylaşım yapmiyorum dediğin için diyorum..ya da sen istek atmissindir ayıp olmasın diye takip etmiştir. Senin fark etemeyecegini düşündüğü zamanda çıkmıştır takipten.z herkes aynı değil. Sadece samimi olduklarını ekliyor. Bnde öyle samimi olmadığım kimseyi durudrumam. O şekilde düşün cnm
0 oy
(1,558 puan) tarafından

Çekemiyorlardir nett :D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 648 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 588 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 290 göst.