0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
25 aylik oglum gece 39 ateş ile acile gittik doktor antibiyotik ateş düşürücü içeren serum yazdı. Serumdan sonra terledi baya atesi düştü. Şimdi kafasını elliyorum sıcak 37 derece gösteriyor derece ama kan aldırdı enfeksiyon yok yine de an iyilik yazdı ateş bu kadar yüksekse vardır diye boğazları kulakları hafif kızarmış ama enfeksiyon dedi hiç başınıza geldi mi neden kanda enfeksiyon cikmadi atesi yükseliyor böyle elleri ayakları kolları bacakları soğuk bu arada sadece kafa boyun ve gogusle sırtta ateş yükseliyor 

2 Cevaplar

0 oy
(2,388 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 

Kızımda aynı iki hafta antibiyotik kullandı boğaz enfeksiyonu dedi iki kutu antibiyotik içmek zorunda kaldı bir hafta sonra da 10 yaşındaki oğlum aynı oldu onunda ateşi düşmedi antibiyotik verdi doktor boğaz enfeksiyonu olmuştu 
(862 puan) tarafından
Allah razı olsun.
Bizimki kızarmış dedi kulaklari boğaz ama kesin bisey demedi çok şükür şimdi iyi
(2,388 puan) tarafından
Evet bizede öyle dedi iki kere götürdüm hatta ikiside antibiyotik verdi geçti şimdi çok şükür
(862 puan) tarafından
Geçmiş olsun sizede keşke çocuklar hiç hasta olmasa
(2,388 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun öyle valla Rabbim sağlık sıhhat versin
-Reklam-
0 oy
(4,525 puan) tarafından
Boğaz enfeksiyonundan dolayıdır canım idarara da bakıldı mı 
(862 puan) tarafından
Yok idrara bakmadı boğaz kulakları kızarmış dedi Kanda korkulacak durum yok dedi sadece ama atesi olmuştu sabah hafif yine
(862 puan) tarafından
Yok idrara bakmadı boğaz kulakları kızarmış dedi Kanda korkulacak durum yok dedi sadece ama atesi olmuştu sabah hafif yine ilaç içerdim bakalim
(4,525 puan) tarafından
Tamam o zaman ondandır canım büyük ihtimalle çünkü aynı hastalığı bizde yaşıyoruz salgın var galiba çoğu çocuk aynı böyle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (500 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 346 göst.
4 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 470 göst.

Kategoriler

1,466,211 soru

24,027,819 cevap

328,528 kullanıcı

...