0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (898 puan) tarafından
Yeni yıkanmış çamaşır asarken koklardi bazen normal bir çamaşır olsa burnuna tutardı değişik bir şey giysem koklar parfüm koksam koklar.. hiç çocuğumu ıslak opmem kendim hiç hoşlanmam bundan o yüzden opmem de eşime de derim sakın çocuğu las lus öpme hiç sevmem dudak ucuyla op derim eşimin anne babası bizde iki haftadır kayınvalidemin bı huyu var Las lus öper ıslak haliyle kokuyor ve çocuğumu opemiyorum kendimi bildim bileli böyle öpmeye gicigim neyse bugün oğlumda şey fark ettim kaynanam ne zaman öpse ağlıyor sinirlenip yüzünü siliyor kolunu öpse aynı şekilde tepki veriyor sonra kolunu koklayıp ağlayarak bana uzatıyor ve bunu bı kaç kez tekrarladı... Bu kadar koku hassasiyeti olması normal mi?. sanırım bana çekti bu konuda.. aslında hoşuma da gitti anladın çocuk rahatsız oluyor demek ki.. 

3 Cevaplar

0 oy
(15,022 puan) tarafından
Yani koku hassasiyeti yoktur daha benimki de ıslak çamaşırı koklar veya parfüm sikayim içine çeker felan ama ıslak öpmesi hoş değil tabiki 
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Kaynananin agzinda ne varmişki garibim böyle kokuyo☺☺
0 oy
(485 puan) tarafından
Bazı çocukta oluyor, benim oğlum da öyleydi. Şimdi 6 yaşında, burnu keskin ama hassasiyeti torpulendi epey. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 414 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde SesSiz-Rune (9,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.