0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar esimin ailesi köyde yaşıyor biz İstanbuldayız iki kere dugun yapmak masraflı olur diye burda nikah köyde dugun yapıldı. Köydeki düğünde masaya koymak için yapay guzel bir çiçek aldı kaynanam bir de bana elimde tutmak için çiçek almış.  Bunlar istanbulda takılan takilarla alındı. Neyse dugun bitti biz ist dönecektik bende çiçeği beğendiğim için götürmek istedim ama kaynanam arabadan aldı evleneli 4 sene oluyor ve hala köydeki evde kaynanam vermez diye almadım. Çokta hoşuma gider tek dugun hatıram o çiçek. Bu sene inşallah tekrar gitmeyi düşünüyoruz çiçeği gelirken getirmek istiyorum ama saçma mi olur hani kaynanam aldı ama sonuçta bizim düğünümüze iki çiçeğim de o evde vermezler laf yaparlar diye getiremedim ama o buraya gelince saksilara kadar götürüyor evdekileri ne yapsam sizce saçma mi bu düşüncem 

9 Cevaplar

0 oy
(1,180 puan) tarafından
Eline aldığın çiçekte mi kaynananda
tarafından
Evet ikiside
(1,180 puan) tarafından
Masa çiçeğini bilemem ama el çiçeğinin onda ne işi var? Tabi ki de al. Anısı çok büyük. Lafı aç ileride kızım nikahında kullansın istiyorum falan de. Zaten onda durup napacak
tarafından
El çiçeği güzel değil begenmedigim için onu bıraktım aslinda ama masa çiçeği cok hoş gerçekten bir kere arabaya koydum götürmek için geri alıp eve koydurdu
-Reklam-
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Niye saçma olsun o senin çiçeğin al getir tabiki sorarsa da benim düğünüm benim çiçeğim evimde hatıra dursun istiyorum dersin olur biter 
tarafından
Ya ne bileyim şimdi kaynanam aldi ya mala da çok kıymet verir bir kere almaya çalıştım arabadan alıp eve koydurdu
0 oy
tarafından
İstedin mi canim iste belki verir
tarafından
Götürmek için arabaya koydum arabadan aldı canim eve koydurdu kızlarına hiçte demedi bu zaman kadar al bunlar senin diye
0 oy
(304 puan) tarafından
Ben kendi eşekliğimle görümceme el çiçeği mi duvağımı vermiştim sonra aklım başıma geldi gittim aldım 
tarafından
Ayy ne güzel almışsın sen ben nasil alicam bir de tek hatıra o çiçek düğününden eşimde alma bosver diyor
(304 puan) tarafından
Git de ki düğünden tek hatıram işinize yaramıyorsa bana verin evime götüreceğim içimde kaldı çok de
tarafından
Yok kız sahiplenmiş bir de dolabın üzerine falan koymuş ama alicam bu sefer yeter be :D
(304 puan) tarafından
Vallah benimde el çiçeği dolapta sürünüyordu ben alayım bunu dedim evimde dekoratif bir alan yaptım bunuda alıp kavanoza koyacam dedim hatıram yok evliliğe dair dedim bu sefer ki gidişimde de duvağımı getirecem
tarafından
Seninkilerde mi köyde kaldı hayir hiçte demedi al bunu hatıra diye
0 oy
(634 puan) tarafından
Yoo neden ayıp olsun. Anne çiçeğim 4 sene senin evini güzelleştirdi giderken ben alayım da biraz da benim evimi güzelleştirsin de birşey demez.
(634 puan) tarafından
O zaman ver lan çiçeğim de :) :)
tarafından
Evet bu daha iyi:D
(304 puan) tarafından
Bu naifliği hiç bir kaynana kaldıramaz sksksskkwlwlwl daha çok kinlenir malum kaynanaların bazısına naiflik ters düşüyor :D
tarafından
Benim kaynanam mesela :D
(634 puan) tarafından
Ahahahah damlanur evet haklısın ben sanırım bu yüzden kaybediyorum shhahshd :)
0 oy
tarafından
4 yıl çok bile bekletmişsin sonuçta sana alındı kiralamdiniz ya kaynanadan. Çok da laf ederse başka al yada parasını ver kendi alsın.
tarafından
Nikahtaki taki paralarıyla alındı aslinda kendi parasıyla almadı
tarafından
Yani eşinin parası oluyor sizin kendi paranız düşünüp vermesi gerekiyordu garip kaynanan dogrusu
tarafından
Yok sahiplenmiş iki çiçeğide alsam vermez belkide laf yapar ama ben alicam bu sefer yeter
tarafından
Gormeden  al  at arabaya sonuçta senin malin dinsizin hakkından imansız gelirmiş jsjsj
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Snn alman en doğrusuydu en baştan snn çiçeğin sonuçta
tarafından
Alıp arabaya koydum geri aldi
(7,827 puan) tarafından
Eşin yalı kazığı mıydı o vakit
0 oy
(163,561 puan) tarafından
gelin ciceginu ne etcekde almis
tarafından
Yaa mala çok önem verir bir de bana gıcık
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Kız ne olacak söyle ve al sonuçta anı yani
tarafından
Vermiyor işte kendi sahiplenmiş kendi aldığı icin
(2,127 puan) tarafından
Kız yok ne alaka erkek tarafı tabiki kendisi alacak ama bu hakkı vermiyor bize gelinlikci kına için olanı geri istedi düğünü hediye ederim dedi çiçeği yani bir tane de eşim nikahta aldı ikisi de bende istemeye hakkı yokki

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 203 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,726 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semizotu (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,188 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,244 soru

24,180,747 cevap

336,315 kullanıcı

...