0 oy
2,203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (872 puan) tarafından
Hanımlar Benim eşim sevgisini gösteren ve görmek isteyen biri. 3 yıllık evliyiz. Biz ilk nişanlıyken ailesinin yanında ona aşkım falan diyemiyordum kayınpeder de söylememi istiyormuş herhalde beni soğuk bir şey sandı. Oğlunun mutlu olmasını çok ister. kaynanamda der bakalım daha çekinir demiş. Şimdi Tabii alıştım rahatım onların yanında kendımı kasmıyorum bu sefer de bunları Kendi babamı garipsiyor.

Mesela bebeğe bakarken bugun koltukta uyuyakaldım annemle ikimiz odada yatıyorduk eşimde işe giderkn başıma geldı bebeği ve beni öptü gitti. (Aileleri zaten tatilden tatile görüyoruz.) Annem ters bakıyor. Bazen eşime annem babamın yanında öpme diyorum ama öyle spontane gelişiyor ki söyleyince eşim bozuluyor. Annemde babanın yanında ayıp diyor eşimde bazen yanaktan öper gider dışarı giderlerse gelir öp der napiyim sanki başka derdimiz yok bunu takıyorlar sinir oldum

69 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Yani ayıp ya bencede bende rahat edemem öyle 
-Reklam-
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Benim teyzemin gelini teyzem varken kuzenimin bacağına kafasını koyup uzanıyordu o zaman ergendim tuhafıma gitmişti. 

Bizde aşkımla canimli konusamayiz ama mesela diğer odadan sesimizi duyuyorsa yada odaya girerken Aşkım diye sesleniyorsak duyuyorlar ve bisey diyen yok. 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Bızımkıler de öyleler canım babam öyle yani eşim bana aşkım diyodu anneme demıs babam ne o oyle aşkım askım diye.Kızımızı sevıyor ne güzel demek yerine buna takılmıslar.Eşim kendı aılesının yanında adımla seslenır her zaman.
(872 puan) tarafından
Ahah aynısı
0 oy
tarafından
Canım aslında bu aile yapısına da bağlı bir durum değil ben de çok muhafazakar bir ailenin kızıyım ama anlattığın durum bizim için de geçerli ailem alıştı bu duruma ben de çok kalıyordum ilk zamanlar sonra alıştık hep beraber:) belki alınırlar belki ortak bir yol bulup uygularsınız
0 oy
tarafından
Bence ayip değil. Hem her gun yaptığıniz bişey alışkanlık olmuşsa ailelerin yaninda engel olmak zor. Arada ister istemez kaçar. 
0 oy
(23,070 puan) tarafından
Ayıp diyosa ayıptır ya sizde dikkat edin bişi olmaz :) 
0 oy
tarafından
Valla cnm ayip deilde saygidan yani ben asla buyuklerin ayninda askm falan demem ki opmeyi soylemiyorm bile
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Hayatım canım falan deriz ama sarılıp öpmeyiz. Sarılıp öpsek nolur bilemem tsni ama çekinşriz de herhalde bilemedim bişzm baştan böyle gelişti
0 oy
tarafından
Sevmem bende bu tür şeyleri başkasının yanında mıç mıc ne bilim kişilik ve karakter meselesi bana göre de ayıp.
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Bana göre bunlar çok güzel şeyler ama bizim burda ayıp eşim babasının yanında çocuklarını kucağına almaz yanında sigara içmez bende babamın yanında aynı şekilde kucağıma alıyorum ama oy benim kızım canım ciğerim demiyorum ayıp görüyorlar 
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Bizde ters böyle seyler
0 oy
tarafından
Bizim yanımızda amcalarımiz çocuklarını bile sevmezdi karısının adını bile söylemezdi kültür olmuştu çünkü eşimde öyle bizimkilerin yanında güvercin falan diyor ama ben çok utanıyorum oda bildiği için artık demiyor ailesinin yanında öpmez elimi tutmaz ama güvercin der 
tarafından
Güvercin nedeni varmı:)) merak ettim:)
tarafından
Gogarçin kürtçesi benim eşimin anlatmasiyla güzele güvercin derlermiş şuan sordum bende kürtçede güzel kızlara Gogarçin gibi derlermiş
0 oy
(163,308 puan) tarafından
bilemedim yaa        
0 oy
tarafından
Kizz oda birşey mi annem dedi ki babanın yanında çocuğunu sevmee.. Dedim ne alakaaa niye sevmeyim. Olmaz ayıp babaların yanında çocuk sevilmez dedi. Şok geçirdim. Ben asla onun ailesinin yada kendi ailemin yanında eşime sarilmam opmem. Utanırım ben..
0 oy
tarafından
Benim eşim utanıyor ailemin yanında aşkım bile demez ismimle seslenir benim ailemde de öyle zaten o yüzden ikimizde aileler varken biraz ciddiyiz 
0 oy
tarafından
Benim eltim de bir ara ona takmıştı Eşim beni kapıdan içeriye geldiğinde öperdi eltim bu ne saygısızlık büyüklerin içinde mıçır Mıncır olmaz derdi Halbuki ne kadar güzel bir şey sevinmeleri lazım birbirimizi seviyoruz sayıyoruz Bence çok saçma Annenin de sevinmesi lazım babanın da sevinmesi lazım Damadım kızımı seviyor diye
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Annelerimizin yanında değilde babalarımızın yanında bizde dikkat ediyoruz bana göre ayıp. Herkesin bakış açısı farklı tabi.
0 oy
tarafından
Mutlu olması gerekiyor bence ailenin 
0 oy
(52 puan) tarafından
Evet aileeein yanında dikkatli olunması gerekiyor banada ters gelir ama adam karisyla çocuğunu öpüp gitmis nebat bunda ha evde otururken gelip onların yanında öpse tmm tuhaf gidiyor sonucta
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Saygı güzel şeydir ayıptır bencede.sevginizi mesela güzel dille ifade edersiniz toplumda ama o şekil dört duvar arasında olunması daha iyi olur .

Bana yanlıştır doğru gören varsada saygım sonsuzdur. Fikrimce doğru değildir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 376 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,400 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
+6 oy
14 cevap 659 göst.

Kategoriler