+10 oy
2,905 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
O adi herifi bugün şikayet ettim tüm belgeler videolar elimizde bana destek olan fikir veren herkese teşekkür ederim ve dediginiz gibi oldu bir cok siteye pis pis yerlere düşmüş attıgı resim ve videolar hepsi siber polisler tarafından tespit edilip silinecek adli kararla şuan bir çok suçtan hüküm yiyecek ve sadece bana değil kayıtlarda daha önce bir kıza yaptiği çıktı kız eski sevgiliymiş bana asla anlatmadı keşke o kadın ben onla evlenmeden bana söyleseydi korkmuştur belki bilemem oda ucuz kurtulmuş şuan oğlumla güvendeyiz koruma altına alınıcaz ailesi yüzünden çünkü abileri falan beni tehdit ediyor şikayet geri çek diyorlar böyle serefsizlerin arkasında ailesi olursa tabiki yine yapar lanet olsun boyle bir mahluka inanmiyorum ben nasil evlenmisim nasil ayni yastiga baş koymuşum başima ağrilar giriyor düşündükçe o adi arkadaşınıda şikayet ettim sürekli evimize gelip duruyordu kesin oda sapıktır onunda tüm sosyal medyasini araştırsınlar istiyorum bana sarkıntılık etmişti ama adi kocam olacak adam gülmüştü ikisininde niyeti belliymiş allah belalarini versin cok sukur kurtuldum ondan inşallah en kötü cezayi alir bu arada avukat bu şekilde çok suç duyurusu geliyor dedi eşleri mi dedim hayir annesine kardeşine teyzesine tüm akrabalarina bunu yapanlar varmış inanabiliyor musunuz bundan sonra babama bile inanmam kapımı kilitlemeden uyumam psikolojik destek alıcam yoksa ben bunu kaldıramam 

51 Cevaplar

0 oy
(10,885 puan) tarafından
İyi yaptın kuzum çok geçmiş olsun bu devirde ne babaya ne evlada güven kalmadi maalesef 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dün gece yazmadım yazamadım kanım dondu  hala etkisindeyim gerçekten Allahın sevdigi kulusunki erken farkettin daha kòtüsünü yapamadan sana 
0 oy
(16,786 puan) tarafından
Eve bekar arkadasi gelmez eşimin gelse o gün ben evde olmam 

Abisi de o yolun yolcusu demek ki.

Zihniyeti bozuk pislik bide evladi var yazık günah babasını gavat olarak bilecek ne acı.

Daha fazla ileri de gidebilir eve erkek getirip seni satabilirdi de Allah korumuş daha beterinden korusun sizi erken fark etmen iyi olmuş hapis cezası iste şikayetci ol çünkü senin özel hayatını kullanmış buda kişi hak ve özgürlük kanununda suç peşini sakın birakma o hapse girse kendini daha iyi hissedeceksin emin ol 

Allah yardımcın olsun ❤️
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Ah canım şimdi okudum inan çok üzüldüm Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Rabbim doğrunun yanındadır.

Hiçbir şekilde geri adım atma .Allah ıslah etsin hepsini şeref yoksunu varlıklar 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ah canım ya geçmiş olsun donuna kadar al o pisliğin h.yvan herif bir onceki postunu yeni okudum sen kendini kötü hissetme srnin hic bi sucun yok
0 oy
tarafından
Rabbim korumuş seni, sakın şirketini geri çekme sürünsün pislik. Güçlü ol sonuna kadar savaş o şerefsizle Allah kahretsin onu 
0 oy
tarafından
Canım çok çok geçmiş olsun ben hala yazdıklarının gerçek olmamasını diliyorum inanmak gelmiyor icimden çünkü cook ağır bisey şaştım kaldım 
0 oy
tarafından
En ağır cezayı alsın 
0 oy
tarafından
Rabbim seni haklı davanda muaffak eylesin canım 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Abilerini de şikayet et hemen tehdit ediyorlar diye tehditi belgele. İnsan içine çıkacsk yüzleri yok ne Allah tan korkma ne kuldan utanma var hala daha racon kesme derdindeler. Hemn abileri de şikayet et hemen

Senin ailen yanında dimi kuzu 
(4,658 puan) tarafından
Sonradan geldi aklıma. Eğer tutuklanır ceza evine girerse ve ordaki diper mahkumlar neden girdiğini öğrenirse cehennemi yaşatırlar orda.
0 oy
tarafından
Dünkü postuna da yazdım sakın sen utanma başın dik dur ve tüm haklarının peşinden koş elaleme rezil et ki başka kiarin canını yakmasın diye bak senden önce birinin canını yakmış o kız bunu duyursaydi belki senin canın yanmazdi şimdi sen de duyur ki başkasının cnai yanmasin
0 oy
(17,361 puan) tarafından

Bennn ne okudummm yaaaa :'(:'(

Allah'ın belası......

Çeksin cezası fazlasıyla inşallah 

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ay benim aklıma takılan o sıteşere koyan adam arkadasada gostermıstır oda ewe gelıo offffff.
0 oy
tarafından
Sakın korkma korkup geri çekilirsen daha da başka insanlara da yapar . Allah çocuğunu ve seni korumuş yarın çocuk büyüyünce belki ona  da kötü şey yapıp başına dert olacaktı . 
0 oy
(1,171 puan) tarafından
İyi ki bu olaylar ortaya çıktı. Onunla durduğun her saniye zarardı sana. Bu psikolojiyi atlatman zor olacak ama atalatcaksın. 
0 oy
(501 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın ailesini de onu da insAllah işte aile olamadan bir de p.ç yapıyorlar elin kızının başını yakıyorlar. Kadın yanlış olursa adam doğru olsun bari ama yok . Neyse ki sen doğrusun ve bu burda bitecek kim bilir kaç kişinin canı yandı en yakınına bunu yapan dışarıya neler yapmaz .
0 oy
(770 puan) tarafından
Noldu canım ya 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Sakın şikayetini geri çekme , çok geçmiş olsun.Psikolojik destek almak senin için iyi olacaktır.Allah yar ve yardımcın olsun
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Neyseki kurtuldun o mahluktan cnm çok mu kötü resimlerini atmış cnm çıplak filan
(65 puan) tarafından
Tamamiylen çiplak resim yok uyurken uzanirken ogluma süt verirken vucut hatlarim belli oluyor tabi
(6,676 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın ne diyim kurtulur sun ondan ins

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 366 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 715 göst.
0 oy
15 cevap 535 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,582 göst.

Kategoriler

1,470,392 soru

24,085,319 cevap

331,437 kullanıcı

...