0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Allah şahit hiç taşınmadim bu evime ilk girdiğimde esylarimi yeni aldığımız için adamlar geldi kurdu gitti bende ondan önce mutfak eşyalarını yerleştirip koymuştum zaten o yüzden fazla zor olmadı. Şimdi 2 bebek var aldığım ev sıfır inşaat temizliği yapılacak sonra buradaki eşyalar kolilenecek. Korkuyorum o kadar saldım ki korkudan 1 aydır bu evi hiç temizlemedim mikroplar ülkesi oldu evim. Neyse ya işte zor mu 2 bebekle tek başıma yapcam mecbur kızlar ciddiyim çok kafaya takıyorum belim ve bacaklarım ağrıyor tek başıma 2 bebek büyüttüm oğlumu kızımı kaldır indir derken belimde fıtık çıktı galiba her gün ağrıyor belim ve bacaklarım 

16 Cevaplar

+1 oy
(3,998 puan) tarafından
canim imkan varsa , nakileye sirketi bir gun onceden gelip esyalarinizi koliliyor . 2 bebekle zor olabilir biraz sana 
tarafından
Koli beni korkutmuyor aşkom aldığım ev çok büyük ve inşaat pisliği 180 metre kare temizliği beni korkutuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yakin olsaydık yardima gelirdim aşko hiç bilmiyorum taşınmadım hiç ben hazıra gelip kondum:D

(162,745 puan) tarafından
hulyos o kelime sana hic yakismiyo bee
tarafından
Hahahaha aşko mu sevdoş ☺☺
bak nasida biliyo;))
tarafından
Ulam sevdoş beni nasıl tanımadın
kimsinki
0 oy
tarafından
Ben de tasinacagiz nasıl olsa diye evin içine edilmesini anlamıyorum anlamayacagim da
tarafından
Sen bu yazımdaki ironiyi anlamadın galiba istersen evimi atayım benim evimde patates bile kızarmaz yağ sıçriyor diye ben titiz bir kadınım burda en çokta temizlik takıntımla tanındim
tarafından
Ayrıca evimi alan aile dünden önceki gün eve bakmaya geldiler ve kadın beni çok sevdi hatta dedi ki 2 bebekle duvarların hala olduğu gibi bir tane mi çizilmez dedi. Kadın dirliğime düzenime parmak ısırırdi da gitti
tarafından
Puhahahahahhah ordan cimbizla cekip cikarip ordan linc gelmis sjsjsjsjjs
tarafından
Evimi atsam kimsenin sesi soluğu çıkmaz dbebxhebdb o yüzden kasmiyorum aşkom benim titiz bir insan olduğumu oturduğum memleket biliyor eşimin ailesi olsun kendi tarafım olsun titizlikle nam salmış bir insanım ayrıca ben evimin satılacağıni bile bile bahar temizliği yapıp 2 bebekle bütün duvarları sildim
tarafından
Sana zorluk olur bacım bana ne kız :D o yüzden diyorum. Taşınmak zor ya ama gözünde büyütme büyüttükçe iş zorlaşıyor
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Canım kışlıkları topla kolile ilk olarak, mutfakta da az kullandıklarını kolile koy kenara su akar yolunu bulur stres yapma.
tarafından
Kolileri nerden Alcam kuzu hiç bilmiyorum onu
(7,812 puan) tarafından
Eğer yakınında marketten falan alma şansın yoksa ikeada çok güzel taşınma kutuları var kapaklı onlardan alabilirsiniz.
tarafından
Yok kuzum bizim burda ikea yok
(7,812 puan) tarafından
O zaman bakkal market tedarik edeceksiniz mecbur.
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Aşırı zor allah yardımcın olsun 
tarafından
Ay sende içime öküz oturttun dhsbdjejdj sağol canım benim Allah yardımcımız olsun hepimizin
(25,193 puan) tarafından
Hahaha gerçekler valla:D
0 oy
(14,561 puan) tarafından
2 bebekle zor olur canım esin evdeyken falan yapsan ya da onlar uyurken falan Allah yardimcin olsun aynı dert bende de var 
tarafından
Kuzum benim taşımaktan ziyade ev temizliği korkutuyor ev inşaat pisliği 180 metre kare 2 banyo koca bir balkon hep cam mutfağı kocaman Adalı mutfak diğer odalar normal onlar beni korkutmuyo
(14,561 puan) tarafından
İnşaat temizliği zor olur canım kendin 2 bebeyle zor olur
0 oy
insaat temizligi cok zor tasinmakdan daha zor
tarafından
Ev birde çok büyük zaten kaygım en çok o evin temizliğinde 180 metre kare balkonda bir sürü cam var 2 banyo var sinirim bozuluyor düşündükçe
ben 30 haftalikdim kiz esimle yaptik insaat temizligi canim cikmisti
tarafından
Sevdoşum doğurdun mu sen
kuzeydeyken yapmistik tenizligi şimoş dogali 3 ay oldu teyzesi
0 oy
(3,782 puan) tarafından
Aşırı zor malesef inşaat temizliği de dahil her şeeey.
tarafından
Yemin ederim bak sıkıntıya girdim hiç taşımadığım için oturup oturup düşünüyorum
0 oy
(1,753 puan) tarafından

Her sene 3 defa taşınan ben :Devet zor canım ozellıkle öbür cıvırlar deli ediyor beni

tarafından
Ufak esyam çok ya mutfak eşyası bardak takıntım vardı deli gibi almışım çay su bardağı falan sırf bunlar 3 4 koli çıkar diye düşünüyorum vallaha öyle dedin daha çok kaygı sardı beni
0 oy
(738 puan) tarafından
Simdiden eşyaları kolilemeye başla canım az eşya bırak evdede mutfaktada temizlikten sonraya çok işin kalmamış olur oraya tasinincada ilk son kolilediklerini açarsın zorlanmslazsn kolilere hangi oda ve içinde ne var yazki arama
(738 puan) tarafından
Vala hiç blmiyorm kuzm toplu fiyat verdi farkı sormadım hiç
tarafından
İnşallah çok tutmaz kuzu ya vallaha zaten geçirdiler her şeyi tapu bile almış başını gitmiş
(738 puan) tarafından
Kendi evine geçiyorsun gliba canım hayırlı olsun öyle vala herşey çok pahalı ama bu son zaten bu sene mal sahibi olan oldu yoksa artık imkansız iyice fırlıyor fiyatlar
tarafından
Evet canım yeni aldık inşaat devam ediyor şuan 2 ay kaldı en fazla
(738 puan) tarafından
Hayırlı olsun canm
0 oy
(22,062 puan) tarafından
Bende hazıra kondum gibi oldu hic taşınmadım 
tarafından
Bende taşınmadim temizlik beni korkutuyor
0 oy
tarafından
Mükremin amca sen mi geldin :D
0 oy
(9,236 puan) tarafından
Ah sen onu bide tayincilere sor.... Canım cıktı kac gundır esya toplamaktan esya derken kaba esyalar ewde kalacak kullanılacakları alıyorum sadece
0 oy
tarafından
Taşınmak kelimesini okurken  yoruldum sen dusun :)
0 oy
tarafından
Aldığın evi temizlikçiye hallettir bence. 2 bebekle zor. Ben de bu hafta taşınacağım tek bebek var, yardımcı kimse de yok. 2 gündür eşya toplayıp duruyorum. Diğer tarafı dün temizlettik eşim valizlediğim 4 kıyafeti arabayla götürdü. Bugün mutfak eşyalarından 2 koli götürecek. Akşam gidip yerleştireceğim eşim bebekle ilgilenince. Gerisini perşembe toptan götüreceğiz. Önce mutfağı bitirip, çocuk odası monte edilince hemen onun eşyalarını halledeceğim. Sonra banyo. Gerisini parça parça yapacağım. Zaten taşınma işi tam anlamıyla eksik gedikleriyle 2 haftayı buluyor bebekle. 
tarafından
Kuzum temizlik görevlisi tutamam geçen yıl görümcem tuttu inşaat için tutmasa daha iyi olurmuştu çok kötü yapmışlardı 4 kadın gelmişti ben günde 1 odayı temizler gelirim
tarafından
bebelere bakan varsa o da olur tabi.  ay zor valla bitse de rahatlasak.
tarafından
Bebeklere kaynanam bakacak o yönden rahatım
tarafından
iyi o zaman. hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Yeni eve temizlikçi tut. Ailenden biri gelip sana yardım edemez mi taşınma için. 
tarafından
Vallaha kuzum maddi durum vardı ev aldık işte bize aşırı yükseğe mal oldu. Evin içinde çok eksiğim var bir tanede bilezik bozdurcam eşyalar için bu evde eşyam var fakat hali ve perde eksiğim var o evde. Koridora komple yolluk almam lazım burdaki yolluklarida mutfağa sercem. Balkon cam olduğu için perde kestirmem lazım yeni evin mutfağına adam tv ünitesi yaptırmış benim bu evde 1 TV var bunu mutfağa takcam oraya yeni TV Alcam oturma odasına TV üniteside yok avize hiç yok mutfak Adalı olduğu için 4 tane bar sandalyesi alıp burdakini balkona koycam kısacası al al bitmiyor ben bittim evin eksiği bitmedi yemin ederim o yüzden kadın tutamam şirkette 1100 TL ye geliyor onada o kadar veremem onun yerine başka eksiğimi alırım
tarafından
Hepsini aynı anda yapma baya zorlar seni şuan ekonomi kötü herşey uçtu , acil olmayanları seneye yaza alsan daha iyi olur bence ama sen bilirisn. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Darısı başımıza ins.
tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim Allah daha güzellerini sizlere nasip etsin hiç bir şeyde gözüm yok yemin ederim bak ev alma planımız yokken bir anda oldu insan nasibinden ötesini yiyemiyormuş Allahım sizlerede nasip etsin inşallah
tarafından
Ayy amin amin ins Allah razı olsun . Sana da en güzelleri nasip olsun herşeyin
tarafından
Vallaha kuzum ben gönlümdeki evi aldım dahasinda gözüm yok Allah her zaman benden alsın olmayanlara versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
5 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Muallimekisisi (2,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
6 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,309 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 128 göst.
8 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Yabanic1cek (29 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 93 göst.

Kategoriler

1,453,117 soru

23,853,880 cevap

320,007 kullanıcı