0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Bayanlar merhaba. Cerazette kullanıyorum ben. 4 ay oldu. 3. Kutunun bitiminde kanamam başladı yani 24 ünde başladı ve hala devam eden bir kanamam var. Bunun için doktora gitmiştim 3 ay normal 3 aydan sonra devam ederse gel diye. Bende randevu aldım gideceğim ama sormak istedim yine de. Yaklaşık 20 gündür kanamam var. Bu 20 gündür sadece bir gün durdu kanamam adetim bitti zannettim o gun ilişki oldu ertesi güne kanamam geri başladı ve devam etmekte sizce bu denli kanamaya gebelik söz konusu olabilir mi?

2 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Kimse yok muuuuu
-Reklam-
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bnde kullandim o hapi hic oyle olmadi canim ya
(2 puan) tarafından
Ya bu hap ya adeti kesiyormuş  ya ara kanama yapıyormuş ya da çok kanama yapıyormuş. Halı da hiç aksatmadim hatta dakikası dakikasına alırım sizce gebelikten şüphelenmeli miyim? Test yaptım negatif çıktı bugün. Ama ilişkiden henüz 8 gün geçti sadece kafam çok karıştı
(1,049 puan) tarafından
Sanmiyorum canim gebelik ben bu hapi biraktim baska basladim bebevimxe beni emmeyi kestigi icin o zamann ara kanama oldu ayni senin gibi
(2 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim benim bebeğim hala emiyor bıraksa bende başka hapa geçeceğim ama sanırım bırakacağım hapı randevu aldım gideyim bakalım ne diyecek
(1,049 puan) tarafından
ay bide o hap bana cok kilo aldirdi canim elim ayagim titriyodu hemen biseyler yemek zorunda kaliyodum inan
(2 puan) tarafından
Yaaa öyle mii ya bende kilo falan yapmadı da işte kanama yaptı baya siz naptinjz kullanmaya devam mı etmiştiniz yoksa başka hapa mi geçiş yaptınız?
(1,049 puan) tarafından
Suan yazz kullaniyorum bebegim emmiyor

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 40 göst.
0 oy
4 cevap 161 göst.
17 Nisan 2025 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
21 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy