0 oy
471 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar cinsiyeti eşinize nasıl soylediniz degisik fikirleriniz var mı direkt düz olarak söylemek istemiyorum 

29 Cevaplar

+1 oy
(7,291 puan) tarafından
Büyük kızımı beraber öğrendik ikinciyi de telefonda dedim hastaneden eve gelirken :D 
(11 puan) tarafından
Aslinda bende öyle yaparim diye dusunmustim ama sonradan bi supriz yapayim dedim
(7,291 puan) tarafından
Amaaan ilk gebeliğimde yapmak istedim teste patikleri baktı bunlar ne ki dedi :D bende yapmadım direk demesi daha iyi geldi herhalde
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Valla ben dümdük söyledim gitti uğraşamam :) 
(11 puan) tarafından
Valla bende oyle soylerim diye dusunmustum de suanda aklima geldi oyle bisey mi yapsam diye
tarafından
İçinde kalmasın istiyorsan yap kuzum
0 oy
(2,770 puan) tarafından

İkimiz birlikte öğrendik:)

Öyle dümdüz
(11 puan) tarafından
Ben kontrole tek gitcem ve ona supriz bir sekilde soylemek istiyorum ama nasil yapsam bilemedim
(2,770 puan) tarafından
Yani kutu içinde ya pembe yada mavi patik köy ver işte:)
(11 puan) tarafından
Aynen onun gibi bisey yapicam galiba
0 oy
tarafından
Her kontrolümde yanımdaydı zaten, beraber öğrendik:)
(11 puan) tarafından
Beraber ögrenmek de guzel
tarafından
Cinsiyete göre içi o renk olan bir pasta yap yani keki pembe veya mavi olan cinsiyet partilerindeki gibi. yanına da güzel bir not bence hoş olur.
(11 puan) tarafından
Evet olabilir daha bende cinsiyeti ögrenmedim
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Biz kontrole beraber gidiyoruz ikisinde de beraber öğrendik bı kızım var kısmetse Eylül de bı de oğlum olacak 
(11 puan) tarafından
Masalalh beraber ogrenmek de guzel fikir
(1,522 puan) tarafından
Bizimki mecbur canım ilçeden ile gittiğimiz için eşimle gidiyoruz arabayla o yüzden tek zor oluyor yoksa gitmek
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Dümdüz doktorun yanından çıkıp erkekmiş dedim tabi biz kiz bekliyorduk kiz demişlerdi önceden o yüzden çok sasirdi
(11 puan) tarafından
Asıl süpriz bu olmus
0 oy
(9,616 puan) tarafından
 birlikte gitmistik ama doktora mesaj attim onceden cinsiyeti soylemyin bana sonra soyleyin esime supriz yaomk isdiorum die oylede oldu kutuya mavi emzik mavi kurdeleleli ayakkabi jinyor mustafa gelior yazmistim videiau bile var
(11 puan) tarafından
Bende bunun gibi bisey dusunuyorum bide doktora gittigimde önce kalp atisini video cekiyim sonra doktor cinsiyeti soylerken videoya cekiyim diye dusunuyorum
0 oy
(265 puan) tarafından
İlk kizimda beraber öğrendik.ikizleriminde 6.ayda öğrendik yine beraberdik.
(11 puan) tarafından
Ne guzel benimde ikizlerim var
0 oy
tarafından
Beraberr ogrendikk canimm  . Eşimle birlikte
(11 puan) tarafından
Belki bende bereber giderim
tarafından
Meltem küçük erkeğin olacakmış yorumunu görünce postlarina baktım sağlıkla kavuşun canım ☺️❤️
tarafından
Evett canim  :) kucuk  erkegimm olcakk benmm annesinin ikincii asikk oldugu erkekk :)
tarafından
Ya ne güzel canım evin tek prensesi olacaksın birde ben erkek bebeklerini daha çok seviyorum ya maşallah size ☺️❤️
0 oy
(402 puan) tarafından
Hep dibimdeydi bütün kontroller de Kendi öğrendi hödük
(11 puan) tarafından
Olsun ilgili olmasida guzel
0 oy
(78 puan) tarafından
Valla beraber öğrendık ultrasondaydım bakıyordu doktor kadına dediği şu çok şükür allahıma bir kızım olacak doktor bir gülmüştü ki anlatamam ilk cocugumuz erkek ona fazla düşkün değil şöyle derdi benm dd bir kızım olsun o babasına düşkğn olur babasını sever derdi valla oyle de oldu simdi kızımı kucagından aldık mı dünyayı yıkıyor o denli babacı 
(11 puan) tarafından
Kızlar babaya duskun olur
0 oy
(268 puan) tarafından
Mesaj attim cinsiyeti ahaha daha net belli olmasa da
0 oy
tarafından
Valla ben söylemedim doktorum söyledi o gün kontrole eşim ben kaynanam kayinbabam hep birlikte gittik ultrasonda izledik :Dd 
0 oy
(2,609 puan) tarafından

Beraber öğrendik :)

0 oy
(1,334 puan) tarafından
Hamileliği de cinsiyeti odun gibi söyledim ama pişmanım ikinciye bisiler yaparım İnsaAllah 
0 oy
tarafından

Hastaneden çıktım, arabaya bindik. Arabada kız ismi geçen bir şarkıyı son ses açtım :) Çaldığım şarkı da Elfida'ydı. Erkek olsaydı Allahın aslanı Hamza açacaktım. 

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Beraber ogrendık 
0 oy
(4,726 puan) tarafından

Lapdalanak söyledim:D

0 oy
(163,444 puan) tarafından
bakalim kim romantik
0 oy
tarafından
Biz eşimle birlikte gidiyoruz hep doktora. Doktor da cinsiyeti öğrenmek ister misiniz demişti yok istemiyoruz demiştik doktor zorla orada söylemişti :) eşimde havalara uçmuştu kızı olcak diye. Ona renkli renkli ojeler alıcam, çeşit çeşit tokalar alıcam diyor hep. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
4 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gulcincim (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 528 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kelebek... (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 369 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 207 göst.