0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Arkadaşlar yeni hamile oldugumu öğrendim 6 aylık bebeğim sezeryan olmuştu 2. Gebelik zor mu doktor daha zor dedi ve ikiz sandı alttan muayene etti yansımaymış dedi sonradan ikiz falan der mi böyle bisey başına gelen var mı bu arada Ankarda olan var mi takipli hamile

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
En az bir sene geçmesi lazım dedi doktor bana cnm çok ağrı çekersin son aylarda dedi. Bilgim yok doktorumun amaliyat sonrası benimle konuşması böyle
(59 puan) tarafından
Planlı bisey değil canim beklemiyordum bende
tarafından
Allah yardımcın olsun inş cnm ❤️
(59 puan) tarafından
Amin canim hepimizin
tarafından
Amin inşallah cnm ❤️
-Reklam-
0 oy
(380 puan) tarafından
bende kizim 8 ayliken hamşle kaldim bense aezaryan olmuşı şuan 31 haftdayşm hiç bir sikintim yok şukur
(59 puan) tarafından
Oyy maşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Bende öğrendiğimde oğlum 6 ayliktı. Korona oldum 2. O yüzden erken doğdu ama zorluğu neresinde anlamadım.yani ilki neyse ikincisi de o oldu
(59 puan) tarafından
Benimde ilkim erkmen doğdu doktor ikinci gebelik zor dedi bende zaten korkuyordum dahada korktum canim evlatlarını sana bağışlasın Rabbim
(380 puan) tarafından
peki canim bakmakta zorlamandimi ikisi bir arada bedaliza
(3,265 puan) tarafından
Şimdi zorlanıyorum. :) 6 aya kadar iyiydi 2. Bebeğim yani kızım doğduğundan beri gece uyurdu. Gündüz de genelde uyurdu. Ama oğlum doğduğundan beri gece 3 de Bi kalkar 5 güne uyanır. Şimdi oğlum 29 kızım 16 aylık sürekli tepemdeler kimsem de yok yaşadığım yerde. Zorlanıyorum ama büyüyecekler elbet
(3,265 puan) tarafından
Rabbım cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallah
(380 puan) tarafından
anladim canim benşmde ailem başka şehirde bende korktumki küçuken zoralanirmi yani ben doğum yapinca kiizm yaklaşik 1. 5 yaşinda olacak
(3,265 puan) tarafından
Uykusu düzenli ise yani akşam yatıp sabah kalkabiliyorsan bence Bi zorluğu yok ben 3 senedir neredeyse unuttum onu. Allah kolaylık versin kolay değil ama büyüyorlar Bi şekilde. Elimizden geleni yapmakla mesulüz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,462 soru

24,058,772 cevap

330,039 kullanıcı

...