0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar çok anlayışlı biriyim aşırı empati yyaparim eşimle bu yuzdn çok kavgamız oluyo adalettlliyim fakat duygusuuzum  hislerimi dışarı vuramiyoyrum doğumda bile hemşire eşime eşiniz çok soğuk kanlı demiş düşünün yani bu bir hastalık mı herdeyi içimde yaşıyorum yapılan haksizliklari içime atıp kendi kendimi uzuyorum kimseyi kırmak istemiyorum bu huyumdan nefret ediyorum acaba psikiyatri ye falan gitmelimiyim

5 Cevaplar

0 oy
(9,616 puan) tarafından
Kisisel birsey bende icime atar atar en sonunda patlarim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle gitmelisin 
0 oy
tarafından
Duygularini dışa vuramamak sadece sana zarar ama eger kimseye yapamiyosan bile evlatlarina saklama duygularini 
(25 puan) tarafından
Aslında belkide hemşirenin dediği aklıma takıldı ya doğumu bayilmadan yaptırdım doğduğunda kalakaldım o yüzden öyle dedi ilacinda etkisi tesirinde kaldım belki bilmiyorum kalakaldigimi hatirliyorum
(25 puan) tarafından
Birisi mesela ignne yaptırırken durabiliyormus öyle yazmış ben hayatta duramam aşıları babasına yaptırırım canımdan can gidiyor öyle ağlayınca ama işte herlade problemim hislerimi dışarı vuramiyorum
0 oy
tarafından
Ay yok kız saçmalama herkes bir olucak değil insanların moralini bozmaya yer arıyor millet de bende soğuk kanlıyımdır oğlumdan kan alınırken çok ağlar durmaz kaynanam da diyo sende ne soguksun nasıl dayana biliyodun cart cırt hiç takmıyorum ama içe atmak çokda iyi değil ben mesela namazdan sonra ne derdim varsa seccade de anlatırım kafam bosalıyor anlattıkca insanlara dert anlatılmaz ki bugün iyiysen yarın kötü olursun herşeyini anlatırlar
(25 puan) tarafından
Doğru demişsin kimseye dert anlatilmiyo
0 oy
(163,444 puan) tarafından
karakterin oyle  

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
9 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sekerparemm (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 247 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde seoz (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bernakra (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 335 göst.
6 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde G.ll0 (1,573 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,370 soru

24,110,151 cevap

332,931 kullanıcı

...