+1 oy
590 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (44 puan) tarafından
Kizlar bebeğinize sizin aileniz ya da eşinizin ailesi ne aldı veya ne almalı diye düşünüyorsunuz benim ailem pek bişey almayacak gibi duruyor eşimin ailesi elinden geldiğince aliyor alacaklarını da söylüyor kendi ailemden ötürü mahcup oluyorum 

34 Cevaplar

0 oy
(8,291 puan) tarafından
Benim ailem her şeyi aldı eşimin anne babası 400 lira taktı o da doğumda başka bir şey yok  
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlla birilerinin bisiy mi alması gerekiyor gerek varmı sence böyle bisiy
0 oy
(3,400 puan) tarafından
Her iki tarafta aldılar annem kızıma küpe aldı banada çeyrek altın aldı bir sürü kıyafette aldılar 9 aylık oldu hala onların aldıklarını giydiriyorum ama almak zorunda değiller kimseden birşey beklememek lazım
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Dayıları beşik puset kıyafet her şeyi halletti artı künye çeyrek aldılar eşimin aileden bi çeyrek bi yarım geldi ki asla istemezdim huzur bırakmadılar 2 aydır bizde 
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Ailem herseyini aldı bizim buralarda adettir kızın ilk çocuğunun eşyalarını ailesi alir 
0 oy
tarafından
Bu soru çok soruldu ya. Eski postlara baksan çok yazıldi
0 oy
tarafından
Aynı bensin bzmkilerde bir şey yapmadı sadece eşimin ailesi yaptı yapıyolards
0 oy
(91 puan) tarafından
Mahçup olunacak bir durum yok herkes maddi durumunun el verdiği kadar yardım eder
0 oy
tarafından
Kayipeder çeyrek taktı kaynana da 300 lira para taktı kayinpderin adını koymadigim için tripliydi 

Benim babam la annem iki tane dana hediye ettiler ileride satılırsa parası oğluma  gelecek 
0 oy
(702 puan) tarafından
Şunu almalı diyemem ama iki tarafında durumu varsa en azından hatıra olacak birşeyler  almalı  bence, arada ki sevgiye muhabbete vesile oluyor benm annemler çocuğum doğmadan almışlardı ama daha kaynanam tarafından hiç ses soluk yok umurlarında değil sanki çocuğum yaşına girdi..
0 oy
(662 puan) tarafından
Babamlar bı künye 10 takımdan fazla elbise birsuru şey almışlardı ayrıca banada bizde adettir  kaynanam iki üç takım elbise bide battaniye gönderdi Allah razı olsun hepsinden ablam falan elbise aldı etraftakilerde bisyeler göndermişlerdi sagolsunlar pandemiydi mevlüt yapamadım yoksa çok gelirdi
0 oy
(24 puan) tarafından
Valla cnm benim iki tarafta bişey almadı üzüldüm açıkçası almalarını isterdim 
0 oy
(4,601 puan) tarafından
Her iki tarafta çeyrek almıştı 

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 1,000 göst.
1 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,823 göst.