0 oy
1,458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (90 puan) tarafından
Eşimle evleneli daha bir yıl olmadı. 2 aylık oğlum var .Eşim asker suriyeye göreve gidecek iki sene orada .Çok moralim bozuldu.Kizlar benim durumumda olan var mı moral verin .

30 Cevaplar

0 oy
(421 puan) tarafından
Merhaba canım benm eşim pöh.  Urfada yaşıyoruz sürekli suriyeye girip çıktı ora olmasa ilçe görevine gitti 1 senede evde kaldığı toplasan 3 ay ve 3 senedir durum böyle Allah yardımcın olsun bol bol dua et 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayrlısı olsn canm
0 oy
(60 puan) tarafından
Rabbim kazasız belasız dönmesini nasip etsin canım
0 oy
(403 puan) tarafından
Canim benim de eşim geçen sene gitti 5 aylık hamileydim 2 aylık olunca geldi çok zor ama Allah sabrını veriyor
0 oy
(4,385 puan) tarafından
Allah sağ-salim kavuştursun 
0 oy
(917 puan) tarafından
Yıl 2018 evlendimm 19 gün eşimle kalabildim 20. Gün sabahı onu Suriye afrine yolcu ettim dualarla.. çok zor bı kere izne geldi ondada oğluma hamile kaldım yine gtti tam 7 ay yoktu bu esnada babamı kaybettim hamileligim böyle geçti geldi doğuma 1 bck ay flan var yine Şırnak görevi çıktı gitti çok şükür doğuma yetişti o kdar ağladım ki Allah acıdı halime görev kısa sürede bitti. Yanlız değilsin canım Allah eşinin eşimin ve tüm silahlı kuvvetlerin ayağına taş değdirmesin sagsalim gtsin gelsin inşallah Allah yardımcınız olsun
0 oy
tarafından
Allah korusun hepsini  canım 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Hayırlısıyla gidip gelsin canm bende 5 aylık evliydim 2.5 aylık hamileydim eşim Suriye'ye gitti kızım 21 aylık oldu hala gelmedi düşün ve tayn olduk ama oda Suriye çıktı ama tayn gidemiyor şuan göreve gidecek ve 3 yıl daha Suriye'de kalacak benim 2 yılım gitti kocasız 3 yılımda heba olcak artık alıştım ama kocasizliga eşim izne gelince evde yabancı biri var hissine kapılıp sıkılıyorum :)) izin bitince ağlıyorum sonra yine alışıyorum 
0 oy
(916 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım sagsalim gitsin gelsin inşallah 
0 oy
tarafından
Rabbim sabır versin ikinizede zor bi durum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 149 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 525 göst.