0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından
Şimdide yunan Türkiyemi haberlere bile bakmıyorum şimdide telefonda heryerde savaş diyor bibu eksikti rabbim ülkemizi vatanımızı korusun savaş çıkarmı cidden kimler gitcek

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
 Amin canimm 

Basimizdaki büyük büsbüyük devlet adamciklari sagolsun halimiz hal degil 
(281 puan) tarafından
Hemde hiç değil canım kendi kaçacak bizleri savaşa gönderecek
tarafından
Meltem ben hiç bir partiyi tutmuyorum bi kaç kez daha değindim buna burda sadece merak ettim ben çok araştırırim böyle şeyleri ben mi bur yer kaçırdım acaba diye sormak istedim:& Yunanistan adalar bizim Türkiye söz sahibi değil burda diye kendi toprak parçası gibi silahlandurmaya başladı. Türkiye şaka yapmıyorum ciddiyim geri çek dedi diplomasiye cagirdi bunun partiyle yada bastakiyle alakası nerde:=
tarafından
Genel konustum benn  olayo bende yeni duydum savas meselesinii
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yunanistan kaşınıyor Türkiye kasıyor olan bu kuzum 
(281 puan) tarafından
Sonuç ne olacak kuzum askerlerimiz eşlerimiz o pisliklerle savacak
tarafından
Kuzu ne savaşması ya bundan 2 3 ay önce sayfa 3 . Dunya savaşı çıkacak diye doluydu neredeyse tüm dünya buna inanıyordu noldu peki. Yunanistan bu aralar benim Türkiye söz sahibi değil diye silahlandiriyor bölgeyi Yunanistan'ın yıllardır yaptığı şımarıklık bloflerden biri daha napalim tabiki buyrum efendim sizin oralar istediğiniz gibi at mi kosturun diyelim elbette bizde göz dağı vericez Yunanistan 2. Dujya ülkesi küçük ve güçsüz bir yer aekasindakiler destek verse ne yazar bak ukraynaya çıkmış adam açıklama yapıyor bunca zaman silah gönderdi bence ukrayna barış için topraklarının bir kısmında vazgeçmeli diyor. Savaş inşallah olmaz ama zaten olmuycak gibide
(281 puan) tarafından
Rabbim ülkemizi vatanımızı hainlerden korusun kuzum
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Mesele sadece yunaıstan gicbi gözüksede o değil aslında arkasında duran ABD Rusya İngiltere      ... Mınnak ülke bize nasıl savas acsın.o bir piyon
0 oy
(23,185 puan) tarafından
Gündem değiştirme cabalaridir. Baktılar seçim gidecek elden. Nasıl magdurluk yaratsak diye bakıyorlardı. Bu çıktı şimdi heralde 
(1,753 puan) tarafından
Bana uyarı veren arkadaşa sesleniyorum kalk gıt sıyasete katıl demiş :))) sıyasal bilgiler fakültesi :)) sıyaset bilmi :)) mezunuyum :)))
(8,878 puan) tarafından
Hahaha :))
(1,753 puan) tarafından
:)))) yok yok gülmemeliyim
(23,185 puan) tarafından
Sen konuşmayacan da kim konuşacak ☺️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 632 göst.
27 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Aysimam (121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 277 göst.