0 oy
159 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (397 puan) tarafından
Tuvalet eğitimi 1 ay oldu gündüz iyi çişini söyler tutar altına kaçırmaz ama gece hep üstünde saat kuruyorum kaldırıyorum uyanmıyor bende beşiğe eğilip kucaklıyorum götürüyorum hamileyim bide çok belim ağrıyor bu yüzden ama uyanmazsam hemen üstüne çiş rahatsızda olmuyor bıraksam sabaha kadar o ıslaklıkla uyur sabaha kadar da işer durur üstüne psikolojim bozuldu inanın kızıyorum onada çiş tutmayı biliyor neden gece tutmuyor lütfen bana yardım edin 

6 Cevaplar

+1 oy
(53,896 puan) tarafından
benim kizimda ayniydi 9 ay sürdü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben iki yaşında alistirdim canım gece uyanmasa bile kucağıma alıp goturuyodum uykulu uykulu yapiyodu yine lazimliga koyunca, gece hiç kalkmıyor çiş için şuan tutuyor sabaha kadar. Bide alıştırma aşamasında gece de bez taktiysan onun rahatlığı vardır belki, dişimi sıktım dört günde hallettim ben Allah'a şükür. Bence gece götür uyanmasa da
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Alışamadı demekki
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Önce gündüz mü başladın bez bırakmaya.  Ben de geçen ayın 10unda başladı oğluma ilk 2 gün söylemedi evde işedi 3. Gün söylemeye ve tutmaya başladı tam 1 hafta sonra da gece bezini çıkardım 1 gece işedi ondan sonra bugüne kadar işemedi ve asla kaldırmadım gece sadece yatmadan tuvalete götürdüm bizim büyük tubalrt sorunumuz var korkuo yapmaya 
0 oy
(995 puan) tarafından
Tuvalet eğitimine bizde başlayalı 1 ay oldu ilk üç hafta hep altına ıslattı son bir haftadır çok şükür Allah'ıma uyanana kadar tutuyo
(995 puan) tarafından
Benim kız da 30 aylık bu arada
0 oy
(163,364 puan) tarafından
gece tuvalete gotur bi kac kez

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 214 göst.
14 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Büşraaaa (3,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu