0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (3,192 puan) tarafından
11 buçuk aylık oğlum akşam saat 8 buçuk 9 da gece uykusuna dalıyor 4-5 gibi ağlayarak kalkıyor anlam veremiyorum eskiden 7-8 e kadar uyurdu. Karnı aç olduğu için uyanmiyor çünkü su dahil versem kabul etmiyor ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan varsa bir yardımcı olsun kızlar. 

3 Cevaplar

0 oy
(72 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sabah namazına kaldırıyordur belki :) düzenleri sürekli değişiyor ya belki diş ağrısıdır belki rüya falan görüyordur. benimki de 5 dedin mi gözler açılır. 
(3,192 puan) tarafından
Ya 7 tane dışı çıktı 8. çıkıyor dişlerde böyle huysuzluk yapmamıştı. Çok uykusum gece 2-3 anca yayabiliyorun :(
-Reklam-
0 oy
(1,558 puan) tarafından

Son iki aydir 6 da alarm gibi uyandirir sersem gibiyim :'(

(3,192 puan) tarafından
Çok fena uykusuzum ya bende :(
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Mesela bizde tamda bu saatlerde babayı yataktan kovup yatağa yerleşiyoruz dislerine bak genelde o yüzden ağlayarak uyanıyorlar 
(3,192 puan) tarafından
Ya yanıma alsam yanımda uyur ama ben korkuyorum kendimde eşimde kiloluyuz
(1,024 puan) tarafından
Eşim başka odaya geçiyor yoksa bende alamamki ama yatağında yatsın istiyorum kızım çok hareketli dediğim gibi doktor dişler dedi bize bizim zaten erken çıktı 9 aylık ve 7 tane dişimiz var çok şükür ilk 2 dişi 3 aylık çıktı
(3,192 puan) tarafından
Kuzu benimki de 11 buçuk aylık 7 dışı var 8. yolda ondan mı böyle yapıyor anlamıyorum sabah 4 buçuktan beri ayaktayım uyumuyor uyusada on onbeş dk sonra geri uyanıyor. Bı yarım saat önce salladım uyuttum o uyumusken ben de uyim dedim sonra aklıma geldi yemeği yok çorbasını yapmam lazım uyuyamadım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
9 cevap 433 göst.
0 oy
1 cevap 115 göst.
+2 oy
2 cevap 43 göst.

Kategoriler

1,476,605 soru

24,171,854 cevap