Kızlar kimsenin günahını almak istemiyorum çünkü Allah korkum var geçenki postumda bahsetmiştim Kayınvalidem çok farklı bir kadın babama ortak tanıdıklar biz eşimle nişanlıyken, kayınvalidemin hakkında çok kötü biri olduğunu, çok yalan söylediğini, hatta herkesten habersiz çift telefon taşıdığını ama sakladığını söylemişler çocuk çok iyi ama kızın nasıl bir aileye düştü, üzüldük demişler babamda bunu bana söylemişti, ben çok üzülmüştüm eşimi çok seviyorum annesi öyle olsa bile vazgeçemem dedim. Ben inanmıyorum iftira atıyorlar dedim babama babamda istediğin zaman vazgeçebilirsin, seni tercihin saygı duyarım demişti nişanlılık zamanları. Beni bu zamana kadar çok üzdü, Allah affetsin ama ben yine de ona karşı saygıda kusur etmedim hiçbir zaman, her gün aradı çağırdı her gün gittim. Evime normalde asla gelmez kolay kolay, ama her gün bizi çağırır bizde giderdik, biz daha 1 haftalık evliyken falan evimin düzenini değiştirmeye gelmişti, bazalarının altı mutfak dolaplarının içleri, konsolunun düzeni çok karışık kullanışlı değil ben düzenleyeyim böyle daha kullanışlı olur senin için daha kolay olur demişti ve görümcesinin geliniyle gelmişlerdi, ben sürekli yanlarında olamadım çamaşır yıka, yemek hazırla falan dedi onların yanında olamadım sürekli, cahillikten tamam dedim ne derse yaptım. Sonra çarşafımda yastık kılıflarımda yorgan kılıfımda yağ lekeleri buldum hemde bir sürü, defalarca yıkadım ama çıkmadı kuzenim gördü nevresim takımımı bu büyü bence dedi ama konduramadım. Gittiğimizde de ne zaman gitsek evlerinden çıktıktan sonra bir sorun olmasa bile çok kötü oluyorum içimde bir sıkıntı oluyor, eşimle tartışıyoruz saçma sapan bir sebepten görümcemle alakalı açtığım konuları da bilen bilir benden bir kaç ay önce mum istedi ritüel yapıdan dedi, evimde de mum yoktu verememiştim, şuan düşündüğümde çok saçma geliyor kendi evleri mumdan geçilmiyor benden istemesinin sebebi ne olabilir, daha anlatamadığım çok şey var, korkuyorum sürekli ne zaman evime gelse yanımdan ayrılır bir bahaneyle başka odalara girer genelde, aklıma geleni tahmin ediyorsunuzdur diye düşünüyorum, bu sebepten, korkuyorum, çaresizim, çok üzülüyorum.