0 oy
1,045 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar kimsenin günahını almak istemiyorum çünkü Allah korkum var geçenki postumda bahsetmiştim Kayınvalidem çok farklı bir kadın babama ortak tanıdıklar biz eşimle nişanlıyken, kayınvalidemin hakkında çok kötü biri olduğunu, çok yalan söylediğini, hatta herkesten habersiz çift telefon taşıdığını ama sakladığını söylemişler çocuk çok iyi ama kızın nasıl bir aileye düştü, üzüldük demişler babamda bunu bana söylemişti, ben çok üzülmüştüm eşimi çok seviyorum annesi öyle olsa bile vazgeçemem dedim. Ben inanmıyorum iftira atıyorlar dedim babama babamda istediğin zaman vazgeçebilirsin, seni tercihin saygı duyarım demişti nişanlılık zamanları. Beni bu zamana kadar çok üzdü, Allah affetsin ama ben yine de ona karşı saygıda kusur etmedim hiçbir zaman, her gün aradı çağırdı her gün gittim. Evime normalde asla gelmez kolay kolay, ama her gün bizi çağırır bizde giderdik, biz daha 1 haftalık evliyken falan evimin düzenini değiştirmeye gelmişti, bazalarının altı mutfak dolaplarının içleri, konsolunun düzeni çok karışık kullanışlı değil ben düzenleyeyim böyle daha kullanışlı olur senin için daha kolay olur demişti ve görümcesinin geliniyle gelmişlerdi, ben sürekli yanlarında olamadım çamaşır yıka, yemek hazırla falan dedi onların yanında olamadım sürekli, cahillikten tamam dedim ne derse yaptım. Sonra çarşafımda yastık kılıflarımda yorgan kılıfımda yağ lekeleri buldum hemde bir sürü, defalarca yıkadım ama çıkmadı kuzenim gördü nevresim takımımı bu büyü bence dedi ama konduramadım. Gittiğimizde de ne zaman gitsek evlerinden çıktıktan sonra bir sorun olmasa bile çok kötü oluyorum içimde bir sıkıntı oluyor, eşimle tartışıyoruz saçma sapan bir sebepten görümcemle alakalı açtığım konuları da bilen bilir benden bir kaç ay önce mum istedi ritüel yapıdan dedi, evimde de mum yoktu verememiştim, şuan düşündüğümde çok saçma geliyor kendi evleri mumdan geçilmiyor benden istemesinin sebebi ne olabilir, daha anlatamadığım çok şey var, korkuyorum sürekli ne zaman evime gelse yanımdan ayrılır bir bahaneyle başka odalara girer genelde, aklıma geleni tahmin ediyorsunuzdur diye düşünüyorum, bu sebepten, korkuyorum, çaresizim, çok üzülüyorum.

17 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Ay bu kadar da he demeyin şu millete ya,valla kızlar bi duruşunuz olsun. Ne demek yani size geldiğinde odaları gezmek ve ne demek yani senin eşyalarını düzenlemek ??? Saçmalığa bak ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hocaya git bir rabbim yardımcın olsun
tarafından
Evet benim aklımada bu geldi
(301 puan) tarafından
Benim için dua edin lütfen kızlar bugün kayınvalidemdeydim, o kapıdan çıktıktan sonra o kadar kötü oldum ki yine, eşimle de tartıştık çok kötüyüm
tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun kim kime ne yapıyorsa misliyle kendine dönsün
tarafından
Ay ne hocası yapmayın Allah aşkına:D para tuzağı hepsi. Aslında ben de mi başlasam acaba hoca ayağına para kazanmaya,herkese sen de büyü var derin sonra gelsin paraciklar :D
tarafından
E napak canımsın kızın içine şüphe düşmüş biri yok var desinde rahatlasın
0 oy
(352 puan) tarafından
Arana mesafe koy yatak odanı vs kitle daima da Kuran oku evinde ve Allahtan yardım iste namazlarını düzenli kılmaya çalış Allahtan yardım iste 
0 oy
(888 puan) tarafından
Allaha dayanan namaz i aksatmadan kılan kimseye hiçbir ok isabet edemez . Evinizde bakara suresi açın bütün odalarda dinleyin .
(301 puan) tarafından
Allah razı olsun
(888 puan) tarafından
Sizden de
0 oy
(3,596 puan) tarafından
Kendisine dönsün öyle birşey yapıyorsa. Niye kötü olurlar anlamıyorum. Allah yardımcın olsun canım 
(301 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Valla 1 Derim 2 derim 3. De muhabbeti keserim en başta hatayı evine karışarak yaptırmıştım 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Günaydın canım kaynananı öncelikle senden uzak tut evinde tvden kuran ac dinle hergün ama büyüden şüphe ediyorsan sirkeyle evini temizle toz al sirke büyüyü bozar derler nekadar dogru bilmiyorum 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Sınır koyamıyorsunuz sonra malesef çok çekiyorsunuz. Allah bilir beşer şaşar yapmış olabilir ama kaynanandan çıkınca tartışman eşine konuları açtığın için de olabilir
0 oy
(3,265 puan) tarafından
O yağ dediğin mum olabilir yikadigin halde cikmadiysa. Allah bildiği gibi yapsın ama az Bi hayır demeyi bil bacım insanlara yüz verirsen başına ederler bu böyle 
0 oy
(73 puan) tarafından
Canım evinde hafta 3 defa bakara süresini ac ve haftada 1 2 defa evin duvarlarına sirke suyu dok yapabiliyorsan kendi banyo suyuna ve esininkinede sirke suyu dök biraz hiçbirşey olmaz allahın izniyle hocaya mocaya hiç bulaşma 
0 oy
tarafından
Müsade etmeyin sizin düzeninizi bozmasına 
0 oy
tarafından
kuran oku.dua et verdiği hiçbirşeyi alma aliyorsan da at.yaptığını yeme.esin de sende çok.zor bi durum esin senin gibi düşünüyorsa ne ala.allah istemezse hicbisey olmayacağına gönülden inan dusunme bile.besmelesiz hicbisey yeme hicbiyere girme.guleuzubirabbin nas ve felak dualarını sık sık oku ayetelkurusj oku aklina getirme 
0 oy
(1,556 puan) tarafından
Bir hocaya git derim hem şüphen gitmis olur
(1,556 puan) tarafından
Bu arada bunu para icin degil Allah rizasi icin yapan hocalarda var hepsini bir tutmayalm şarlatan ayri isini ehliyle yapan ayri
tarafından
Bilmem ben inanmıyorum,madem öyle inanılıyor o zaman o da bozma büyüsü yapsın varsa ne diyim
tarafından
oyle dusunmeyin, bu isi para icin yapmayan cok iyi hocalar var. ilk bebegimi 9 haftalikken yani hamileyken kaybettim. zaten ruyalarimda da surekli 3 harflileri goruyor ve geceleri sesler duyuyordum surekli. kafayi yememe az kalmisti. yeniden hamile kaldim ogrenir ogrenmez hoca bulup gittik. bekarken buyu yapildigini ve bunun da ummu subyan a donustugunu soyledi. hoca bana kendisi baktirdi. onlar kendileri suya bakarak konusuyorlar ya hani. bana kendisi gosterdi cok korktum. sonra bana muska yazdi 2 tane. biri ummu subyan muskasi hamilelik boyunca takicam. dogunca da bebegime takicam ve 7 yasina kadar duracak cocukta. digeri de bebegin tutunmasi icin. gunluk okumama gereken dualari da verdi. bu arada kotu ruyalardan eser de kalmadi cok sukur.
(1,556 puan) tarafından
Evet var böyle birsey yok diyemeyiz hatta erken gidilmesi daha iyi olur çunkü ciddi bir durum aile huzurunu her seyi etkiler
tarafından
Bence arkadaş kendini sartlandirmis büyü var eşimle o yüzden tartışıyoruz diye ve o bahaneyle kavga ediyorlar. İyi olunca hicbisey yok ama tartışma olunca büyü var,olur mu hiç Allah aşkına. O zaman o da iyi olma büyüsü yapsın madem varsa
0 oy
(715 puan) tarafından
Arkadaşımın kayınvalidesi de kızın odasına çarşafına dom*z yağı sürmüş eşiyle arası bozulsun da oğlumuz bizimle iyi olsun diye kargoyla taa kaç kilometre uzaklardan hocalara büyü yaptırmış şimdi kız boşanma davası açtı çünkü kocası arkasında durmuyor ana baba delisi eşinle konuş evinize gelmesin ya da siz bayağı bir uzağa taşının uzak dur kesinlikle
tarafından
Onun büyüyle alakası yok bence,erkek karısına bağlı olunca karısı büyü yaptı diyorlar,aileye bağlı olunca ana baba yaptı diyorlar. Ne buyuymus arkadaş
(715 puan) tarafından
Siz bilmeden konuşmayın arkadaşım büyü yapan hocanın gönderdiği kargonun resmini çekmiş mahkemede delil olarak gösterecek taa bizim tanıdığımız hocadan Zonguldağa kargo istemişler
tarafından
Peki.
0 oy
tarafından
Senin bu nevresimdeki yağ meselesinden iyice miden bulanmış belli canım. At gitsin nevresim dediğin evliliğinden önemli mi. K.v gelincede yatak odası kapını kilitle bu kadar da hakkın yani o da haddini anlar girmez. Yanına nazının geçtiği güvendiğin bi arkadas es dost bulacaksın evi dipten köşeden temizleyeceksin. Sen iyice takıntı yapmıssın bu durumu kendine. Öyle biley olmasa bile psikolojik olarak k.v den cıkınca kavga ediyosundur muhtemelen. Yanlıs anlama ben büyü yoktur demiyorum varsa bile zihnen onu düşüne düşüne kendine kötülük yapiyosun. Allah istemedikçe hiç bişey olmaz bunu aklından çıkarma. Hemen fiiliyata geç ben senin yerinde olsam çoktan atmıstım içime sinmeyen örtüyü.
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Sen varya bakara suresini ac evde butun evi sirkeli suyla sil  eve evin heryerini ara o yagli nevresimi cope at bence sen evde buyu ara bacim 
0 oy
tarafından
canim sadece yag surmekle kalmamistir o kadin muska falan da sıkıstirmis olabilir bi yerlere. lutfen evini iyice ara tara, yorgan iclerine, yastik iclerine, yataginin altina, kapi pervazlarina kadar her yeri didik didik et lutfen. eger muska bulursan da vakit kaybetmeden hocaya gotur. hani oradan geldikten sonra kotu oluyorum demissin ya yedigine ictigine bisey katiyordur. lutfen mesafe koy bahane bul gitme. eger mecbur kalirsan da 7 fatiha, ayetel kursi, 7 ihlas, 7 felak, 7 nas surelerini hem esine hem kendine okuyarak git. ha bir de evinin butun odalarina da oku bu sureleri ve evinin butun her yerini sirkeli suyla sil. ama dedigim gibi esyalarini didik didik et ara. ben muska cikacagini dusunuyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 490 göst.
30 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Budak0101 (467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,308 soru

24,399,421 cevap

349,998 kullanıcı

...