0 oy
1,847 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Kızlar herkes süt ictinmi mesela ben icmiyorum normalde simdi bir bardak iciyim dedim duzenli iciyormuydunuz 

Hamilelik: 8 hafta

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sütten ziyade kendim yogurt yapip hergun mutlaka pekmez katip yemeye calisiyorum sütûde burnumu kapatip oyle ictim napiyim valla keyfime kalirsa asla icemem 
(98 puan) tarafından
Yogurt bende yemeye calisiyorum bende kendim yapicam bundan sonra :) market yogurtundanda cok tiksinim
tarafından
Egerki sút bulabilirsen tabiki kendin yap canim hem saglik acisindan hemde maddi acidann
(98 puan) tarafından
Harbiden maddi acidanda daha iyi dimi
tarafından
Tabi canim burda 5 lt sût 12. Bucuk lira hemde misss gibi valla gram su yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ilkimde çok içtim her gün 1veya 2 bardak bunda gece yatarken 1 bardak içiyorum 
(98 puan) tarafından
Ne guzel bende icmeye caliscam :)
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Süt içemiyorum ki ben ama sıcak sütün içine kakao karıştırıp içiyordum:)
(98 puan) tarafından
Ya bende simdi nesguik koydum acaba zararlimi
(10,041 puan) tarafından
Nesquik içeriğinde hep katkı var bak bakalım karagenan var mı çok tehlikeli bir şey o kakao karıştırsan daha sağlıklı canım
0 oy
(2,404 puan) tarafından
Süt içmiyorum ama her gün mutlaka ev yoğurdu yerim. Bu aralar kefir de içmeye başladım.öneririm
(98 puan) tarafından
Kefir icmiyorum :(
0 oy
(126 puan) tarafından
Gunde 1paket içiyorum iki saatte bir sırf şu mide yanması kesilsin diye
(98 puan) tarafından
Mide yanmasi bendede var
(126 puan) tarafından
Valla içince kabız oluyom içmeyince hmn ishal baslıyo mideyi bozcam bu gidişle
0 oy
tarafından
yok canım ben hiç içmiyorum hamileliğimin başından beri. zaten inek sütünün bi faydası olduğuna inanmıyorum mayalanmadan. süt yerine her gün bir kase yoğurt ve elin kadar beyaz peynir yağlı peynir falan yersen daha iyi olur
(98 puan) tarafından
Yogurt en iyisi ben yogurt yiyim :D
tarafından
bence de. keçi sütüyle yapılmış her türlü şeyi de tavsiye ederim, inek sütünü öylece içmene lüzum yok.  Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
0 oy
tarafından
Evet 20 haftadan sonra gunluk mutlaka ictim 
(98 puan) tarafından
Afiyeeet olsunmus :)
tarafından
Saol kuzum yarasin bebislere
0 oy
tarafından
Bende ilkl hamileliğin de her gece bi bardak içerdim .. handan midem almıyor pek ara ara içiyorum 
(98 puan) tarafından
Bende icemiyorum iste hep :/
tarafından
Süt iyi iyi de şimdi sütleri e tadı yokki .. insanın kendine ait bir koyunu keçisi olacak ki taze taze şansın da içsin ohhhh ... paket sutlerini  midem almıyor yaaa bi kokusu var
0 oy
tarafından
normalde içen biri değildim ama hamileyken hergun bir bardak son aylarda hergun iki bardak ictim annemin hamileyken disleri dokulmus oyle olsun istemedim zaten xok saglikli değil dislerim cok sukur si problem yasamadim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 219 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yenianne_tugce (1,758 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 285 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 323 göst.
0 oy
6 cevap 644 göst.
18 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur5555 (181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,202 soru

24,165,937 cevap

335,593 kullanıcı

...