0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (2,629 puan) tarafından
3 yaşında oğlum yatak almayı düşünüyoruz bazalimi  almak gerek yoksa yavrulu yatak mi ileride çocuk düşünüyorum ve yerim çok dar kısıtlı ilerde dediğim en erken seneye düşünsem bir dahaki sene olur aşağı yukarı 5 sene sonrası için yavrulu almaya gerek varmı 

6 Cevaplar

+1 oy
(3,192 puan) tarafından
Yavrulu al önce yavrida yatirirsin dusmeyeceginden emin olunca yatakta yatirirsin baksa bebeğin olursa onuda yavru da yatirirsin.
(2,629 puan) tarafından
Bı yanımda yavrulu al diyo bazadan düşer illaki yanına minder koyacam bu direk içine yatak almam yavrunun kalın minderim var onu koyarım yavruya uyudugunda düşmesin diye ama 5 seneye kadar kırılabilir bile değer mi diye de düşünüyorum yavrulu olanalr bazadan daha pahali
(3,192 puan) tarafından
Valla dayımın yavrulu ranzasi var. Yıllardır kullanıyorlar 3 çocuk yatıyor yani. Hala taş gibi.
(2,629 puan) tarafından
Çok kararsızım bakalım şimdi ortada çocuk yok düşüncede yok ama eşim istiyor ileride ne olur bilinmez
(3,192 puan) tarafından
Belli olmaz canım
-Reklam-
+1 oy
(53,863 puan) tarafından
on kere alacağına bir kez al o zaman yavrulu al
(2,629 puan) tarafından
Öyle mi dersin çok kararsızım yaa
(53,863 puan) tarafından
kirilirsa yazmissinda neden kirilsin ki
(2,629 puan) tarafından
Ahşap oluyor yavrulu yataklar ya
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bazalı al canim bence
(2,629 puan) tarafından
Evet hangi renk sizce
(22,057 puan) tarafından
Canım boyle pembe mavi çocuksu renkler alma hani bence koyu gri falan olabilir füme rengi
(2,629 puan) tarafından
Antrasit düşündüm mat beyaz dolap yaptırıyorum kulplarda siyah antrasit kulp varsa antrasit olsun diyecem
(22,057 puan) tarafından
Evet çok şık olur cqnim
(2,629 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(163,334 puan) tarafından
yavrulu yataklar cok guzel
0 oy
(3,729 puan) tarafından
Ev sizinse taşınma ihtimalin seneler içinde hiç yoksa yavrulu al tabi ama ileri ki yıllar adına konuşursak, kiraciysan eğer  daha ortada bisey yoksa ben baza alırdım hem yerden tasarruf oluyo altı sandıklı herşeyi içine alır, düşme tehlikesi yok canım çok güzel fileli bariyerler var alıp takarsın.
(2,629 puan) tarafından
Çok haklısın sanırım öyle yapacağım teşekkür ederim bariyer değilde minder koyarım yanına
(3,729 puan) tarafından
Yeni baza aldım bariyeri de trendyol'dan aldım  fileli çok güzel oldu, yere minder atacaktım Hiç gerek kalmadı yeterli oldu tavsiye ederim
(2,629 puan) tarafından
Özelden link atarmisin rica etsem
(3,729 puan) tarafından
Özelin kapalıydı canım
https://ty.gl/jezrcbcvf5

Ben aldiğimda 150 liraya geldi kuponla, arada fiyat düşüyor takip edersen.. Alttaki resimli yorumlara bak çok şık duruyor
(2,629 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(72 puan) tarafından
Mantıklı değil bence 5 sene sonrası için. bazalı al kenar koruması alırsın yada montessori yatak al benim oğlum 2 yaşına girecek inşallah ve montessori aldık biz. Biraz büyük ama daha küçükleri de vardır. İleride ne yapacağını o zaman düşünürsün belki satıp ranza alırsın

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 369 göst.
0 oy
4 cevap 181 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (204 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,044 göst.
29 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 423 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nzlglr (49 puan) tarafından soruldu