0 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün sabah erkenden gittik oraya eşi çıkınca hemen eve çıktım hazırladık onları yani ablam hazırlandı birde çocukları hazırladık bindik geldik eşi akşam beni aradı falan benim yanımda dedim ama uzaklaştırma çıkarttık gelemezsin dedim tabi o arada herkes ayakta en ufak bir şeyde indirecekler gelmedi de bidaha aramadı da çünkü engelledim anladı direl benim yanımda olduğunu zaten beni aradı neyse sabaha kadar oturduk ne olur ne olmaz diye gelen giden olmadı sabah 8.30 uçağıyla ablamı kayınvalidem in yanına yolladım mümkün değil bulamaz 1 hafta sonra da ben gideceğim bakalım neler olacak eşi bidaha arayacak mi benim evime gelecek mi bilmiyorum ama ben bugün biraz kötüyüm kanamam oldu 4. Sezeryan olacak biliyorsunuz hastaneye gittim kanamanin bebekle alakası yokmuş dikişler yırtılmaya başlamış doktor eğitim ve araştırmaya gitmen lazim dedi yirtilmanin sonucu iç kanama dedi biraz kötüyüm işte yatiyorum ama ablam emin ellerde şu an 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ablana evlatlarina yaptigin iyilikler yasiycan olumsuzluklara karsi gelsin insallah rabbim sifa versinkuzumAllah senden razi olsun ne guzel bi kardessin 
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah şifa versin canım dikkat et kendine.

Helal olsun kız valla ablan için çok büyük bir mücadele verdin vermeye de devam ediyorsun. Allah herkese senin gibi kardeş nasip etsin ❤️
tarafından
Canım o benim hiç bişey ona yardım etmeme engel olamazdı çok şükür geçti gitti
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Allahtan ferahlık dilerim her ikinize de. Ablan için nasıl bi yol izlemeyi planlıyorsunuz bundan sonrası için
tarafından
İlk iş boşanma davası canım önce ondan kurtulsun sonra uzun bir süre benim yanımda kalacak
(3,485 puan) tarafından
Allah hayırlı kapılar açsın, tebrik ederim seni ve eşini, Allah işinizi rast getirsin♡
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(382 puan) tarafından
Kiz o degilde kaynanana maşallah
tarafından
Gönderecek başka yer yoktu kaynanam yalnız yssiyor köyde bende 1 hafta sonra gideceğim
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Ablana çok üzülüyorum bi şerefsizz yuzunden cocuklariyla saklanma mecburiyetinde ne kadar kötü bi durum insallah tez zamanda o pislikten tamamen kurtulur
tarafından
Şu an onu bulma şansi yok neler olacak inan bende bilmiyorum
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Masallah senin gibi kardese. Helalnolsun bacım. Sana da cok gecmiş olsun. Rabbim saglıkla sıhatle atlatmayı nasip etsin. Eski postlarına baktım ama bulamadım. Ne oldu ablana? O adam ne yaptı da kacırdın ablanı
tarafından
Çok zulüm ediyordu bakmıyor sürekli dövüyor sadece ablamı değil 7 yaşındaki oğlunu bile sürekli evde bütün eşyaları satıyor iddiaya yatırıyor daha neler neler
(12,026 puan) tarafından
Allahın cezası adam. Kadının hayatınla oynamış. Pslik herif.
tarafından
Hemde nasıl
0 oy
tarafından
Büyük geçmiş olsun balim ablana keşke onun orda neler yaptığını ogrenebilseydik ya ... Sana da büyük geçmiş olsun ihmal etme bari kendinj
tarafından
Vardı zaten canım telefon koydum cebine ulaşıyorum istediğim zaman
0 oy
(163,375 puan) tarafından
allah ablanin yardimcisi olsun sanada sifa versin
tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
tarafından
Canım konuyu tam bilmiyorum ama çocuklarımı kaçırdı diye şikayetçi olmasın ablanı daha fazla üzecek bisey yapmasın sanada çok geçmiş olsun Allaha emanet olun
tarafından
Hiç bir mahkeme hiç bir polis ona çocuk vermez darp raporları daha önce yapılmış bir çok uzaklaştırma şikayet var
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ay şükür cnm herşey yoluna girer inşallah sende toparlanirsij inşallah okurken gerildim
tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım senin ailen yok mu anne baban
tarafından
Bizim annemiz babamız biz çok küçükken ayrılmışlar ikisi de farklı insanlarla evli ve umurlarinda değiliz 3 kız kardeş sadece birbirimize destek olduk bu güne kadar

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 678 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 421 göst.
0 oy
5 cevap 374 göst.
30 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,232 puan) tarafından soruldu
+1 oy
51 cevap 2,257 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu