0 oy
231 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (145 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler ... Ben kafayı yemek üzereyim düşünmekten hiç bi iş yapamaz hale geldim oğlumda ki lenf bezi şişmesi iki taraflı boynunda iki kere doktora götürdüm çocuk doktoru elliyle baktı bunda bişey yok dedi enfeksiyon la alakalı ama.ben hiç rahat değilim çok ama çok korkuyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Enfeksiyon nodül şişmesi yapar normaldir ilaç vermiştir o geçirir. Geçirmezse götürürsünüz doktora
(13,306 puan) tarafından
Kardeşimin oluyor sık sık için rahat edecekse başka doktora götür madem
(145 puan) tarafından
Tamam cnm saol yorum için siz goturdunuzmu doktor
(13,306 puan) tarafından
Birkaç defa. Antibiyotik verdi zaten hoca takibinde hepatiti var. Grip olunca tekrarlıyor ama sıkıntı olmayacağını defalarca söylediler biyopsi bile yapıldı
(145 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun
(13,306 puan) tarafından
Sağol kuzum size de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Başka doktora gotur oda aynı şeyi söylerse demekki bişeyi yoktur 
(145 puan) tarafından
Öyle yapayım bencede çünkü kafama çok takiyorum ya
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Yani gecmis olsun da icin rahat etmediyse kendi kendine kuruntu yapip kötüyü cagirma stres yapma baska bi doktora daha gotur
(145 puan) tarafından
Ya canım çok takıntılı biriyim. Bide konu evlat olunca eşime söylüyorum benim piskolojik sorunum olduğunu iki kere doktora götürdük bişey yok dedi diyor oyuzden duruyor öylece
(1,224 puan) tarafından
Anliyorum fakat anlamadigim sey baska. Takintilisin madem e baska bi doktora daha goster yani evlat evet bambaska bisey illaki hepimizin oyle ama suan oturup dusunmek yerine baska doktora daha goster olsun bitsin yani
0 oy
tarafından
Lenfler vücutta enfeksiyon varsa şişer evet. Evet yumuşak dokulu ve dokunduğunda kayıyorsa kitle değildir, büyümediği sürece sorun yok. Enfeksiyon geçince o da kendi kendine zamanla iner. 
(145 puan) tarafından
Kayıyor canım doktor elle muane etti bunda bişey yok dedi oğlum çok sıklıkla hastalandı 3 aylıkken ateş enfeksiyon geçirdi ondan sonra oldu yokdu cunku
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Benim oğlumda vardı aynı sejin gibi çok korktum pandeminin ilk aylariydi goturemedimde hemen sonra ne olursa olsun dedim götürdüm enfeksiyon toplanmış oraya çok çabuk şişiyor zor iniyor yani aylar alıyor o şişliğin geçmesi korkma ultrasonla baktırdım ben bişey çıkmadı enfeksiyon sadeve
(145 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim için rahatladi  vallah ya
(1,369 puan) tarafından
Amin cumlemizden canım. Bende geceleri sabaha kadar uyuyamaz ağlardım korktuğum için Google'a yazınca direk kanser çıkıyor zaten hiç bakmamak lazım oralara
(145 puan) tarafından
Bende şuan aynıyım ya internetten bakıyorum çok kötü şeyler yazıyor insanın daha çok piskolojisi bozuluyor
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Benimde boynumda lenfler şişiyor ama hastalanacak gibi olduğum zamanlarda şişiyor . Örneğin boğazdan enfeksiyon kaptım diyelim . Lenfler koruma amaçlı şişiyor.kalkan olustuyor . Daha sonra geri iniyor. Bazen ilaçla da iniyor. Telaslanacak birşey yok canım ama sen ara ara kontrole götür yine de aklın kalmasın 
(145 puan) tarafından
Saol canım Allah razı olsun geçmiş olsun benim oğlumda çok şık hastalandı ateş enfeksiyon geçirdi ondan sonra cikdi ama ne büyüyor bazen küçülüyor sanki tekrar aynı oluyor doktor büyürse getir dedi
(6,048 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sen kontrol amaçlı götür tabiki. Ama lenf şişmesi kötü birşey değil. Özellikle bu tarz şeyler için Google bakmanı önermem. Orada başım ağrıyor ya mezara koyuyorlar adamı
(145 puan) tarafından
Haklısın canım zaten oradan bakdigim için iyicene kötü oldum ben doktorda böyle söyledi canım

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 497 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde YummyYummy (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 470 göst.
0 oy
0 cevap 81 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Aleynaeymen (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 90 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Aleynaeymen (6 puan) tarafından soruldu