0 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,005 puan) tarafından
Kizlar bilenler bilir benim eşyalarımı hala getirtemedm ayrilcagm şahıs da tayini çıktı nornalde geçerken bıraktiririm eşyalarını dedi ama dün arayıp nakliye için para istiyor bnden yarı yarıya verelim diyor ama amacı beni düşündüğündn deil kendi nakliyesiini aza indirmek . Sonrada diyorki eşyalarını da al kızım harici muhatabım degilsnz diyor . Bende baksa nakliyeciyle görüştüm 8 bine getirriz diyor annemde başka si getirsin iki bin fazla olsun ona minnet etmeyelim diyor ben de öyle düşündüm çünkü sürekli kendini düşünen bu konuda da neden beni düşünsun ki sizceee ????

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Durumum varsa 3 5 fazla veririm kendi eşyamı getirtirim sadece. O da ne yapıyorsa yapsın. Çocuk dışında muhatabım değil ne de olsa :))
-Reklam-
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Bencede ortak verme canım kendini düşünüyor ona minnet etme kendin başka birgün getirt eşyalarını hatta o taşınmadan önce al imkanın varsa annenin dediği gibi 2 bin fazla olsun 
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Annen haklı. Birbirinize kızının hatırına düşman olmayın ama mesafen hep olsun. Kendi işini kendin hallet. 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 316 göst.
2 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sakinkal (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 242 göst.
+1 oy
10 cevap 290 göst.
19 Eylül 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mys-2boys2girls (5,338 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 361 göst.

Kategoriler


1,477,522 soru

24,184,667 cevap

336,539 kullanıcı

...