0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar ogluma isaret parmagini nasil kulandirabilirim hemen agliyor bisey isteyince  benim elimi kulaniyor  ve komut alma nasil kazandirabilirim  cocugum paylasimci degil herhangi biseyini istesem vermez bana zaten napicam nasil bir yol izlemeliyim

2 yasina yeni girecek konusmamiz yok 

3 Cevaplar

0 oy
(14,212 puan) tarafından
Kaç aylık çocuğun
tarafından
2 yasina yeni girecek
(14,212 puan) tarafından
Sen işaret parmağınla gösterip ona öğret. Ya da mesela bir eşyayı alırken bak şimdi bunu alıyorum yerine koyuyorum de sürekli, sonra sen ondan iste o koyduğun eşyayı bana getir de bakalım belki işe yarar
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Benım oglum 1 yasında. Once kendı parmagım la bu şu dıye gostermeye basladım. Bebegım de alısana kadar yaptım. Sımdı oda yanıma gelip bu deyıp ıstedıgı seyı gosterıyo. Mesela kedı gorduk parmağıyla gosterıp kedı dıyo. Arabanı getır dıyorum. Ilk bır kac kez ben getirdim. Arabanı cekmeceye koyalım dedım.sonra oda yapmaya basladı. Ben boyle ogretım. Herkes tecrübesini yazar bakalım fıkır olur. 
0 oy
tarafından
İsim şöyle araba terlik koltuk gibi işarete alıştırma ... Paylaşmayı da yemek yerken kendi yediğin ekmekten eşine ver görsün tabagindan dışarı çıkınca aynı şeyden iki tane al bir çocuğa verirken görsün o zman biliyorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 300 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 315 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 514 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
26 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muzeyyen14 (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,511 soru

24,184,535 cevap

336,529 kullanıcı

...