0 oy
179 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (975 puan) tarafından
Kizlar ayin 25 inde kaynim nisanlaniyo ardahana gitcekler nisana ben gidemiyorum son ayim cunku istanbuldayiz. Herkes ceyize biseyler koyup gonderiyo bizde de oyle . Benimde oyle bi ceyizim yok neler koyabilirim . Gorumcem yazma lif patik ic camasiri koymus da bende mi oyle koyayim nasil yapayim koyduklarim bunlar ama koyabilirsin dediginiz seyler olursa fikir olsun almaya calisirim . Elti adayimi da severim yani 3 yildir tanisiyoruz. 

Lif - patik - igne oyasi yazma . Bunlar var elimde kullanilmamis ceyizlik . Havlu alayim birde diye dusundum 

7 Cevaplar

0 oy
(3,005 puan) tarafından
Seccade tesbih atlet falan da koyabilir sin canım 
(975 puan) tarafından
Tesbih koydum kuzum bakayim disari cikinca atlet felan
-Reklam-
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Banyo havlusu alsana çok işe yarıyor ikili hem değişik olur
(975 puan) tarafından
Mantikli bakayim canm bugun
0 oy
tarafından
Parfüm seti tarak terlik iç çamaşırı tayt atlet bizde bunlar konuluyor koyabilirsin
(975 puan) tarafından
Onlari kaynanamgil halletti o kadar param yok almak icin kuzum ic camasiri bakayim havluyla
0 oy
(916 puan) tarafından
Bir takım iç çamaşırı varsa ev terliği yada normal terlik bizde de hep böyle götürülür 
(975 puan) tarafından
Anladim canm ic camasiri bakayim
0 oy
tarafından
Laleler lalaler laleler laleler .... Kız abratma yeter işte 3 parça bişey jajajaj
(975 puan) tarafından
Ahahahah ya ne bilim az olmasin dediydim
0 oy
tarafından

Bende bı bohça hazırlamıştm belki fikir olur yazayım canım. 

Lif patik yazma havlu ikişer koymuştum seccade  iç çamaşırı pijama takımı terlik 
(975 puan) tarafından
Cok maddi durumum yok canm suan o yuzden cok pahaliya kacamam havlu ic camasiri bakayim o zaman
0 oy
(118 puan) tarafından
Canım ona özel hediye de alabilirsin mesela şal kıyafet gibi eğer tesetturluyse yada ne bileyim şık bir terlik olabilir çanta olabilir farklı olsun seninki lif yazma patik herkes koyuyor zaten sana özel hediye almak istedim dersin 
(975 puan) tarafından
Himm mantikli geldi olabilir evet teşekkür ederim canım
(118 puan) tarafından
Rica ederim canım eltim doğum yaptiginda ben eltime hediye almıştım herkes bebeğe hediye alıyor asıl hediye annenin hakkı demistim çok mutlu oldu kıyafet almıştım hala söyler :))
(975 puan) tarafından
Yaa ay cok cok guzel dusunmussun ya valla ben olsam bende soylerdim hep
(975 puan) tarafından
Gecenlerde sal aldim ama hic kullanmadim onu da koysam olur dimi sal takiyo zaten hep pembe renkte
(118 puan) tarafından
Bence güzel olur takiyorsa beğenerek kullanır

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 269 göst.
23 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Fatmaa (1,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 397 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asabii (815 puan) tarafından soruldu
0 oy