0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ev alcak olsak muhtemelen site olmaz fiyatlar ucmuş keşke olsa ama bahceli güvenli Bi yer çocuk için cok iyi cıcukluğunu yaşıyor çocuk çok üzülüyorum bu duruma şuan tokilerdeyim cok rahat okul market VS var ama cokkk uzak çarşı pazara mazot olmuş kaç tl ne bilim kızlar yaa sokak arası Bi evde çocuk hep evde olcak gibi Bi araba bisiklet sğremicek gibi çok üzülüyorum bu duruma zor oluyor mu böyle biyerde durup büyütmek eşim böyle uzak biyerden istemiyo bide

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
oyle yerde buyutuyorum evet zor kapinda park yok komsuluk ztn yok ister ne dimm
tarafından
Offoff şimdiki çocukların hayatı cok zor cok üzülüyorum yaaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maalesef dediğin gibi sokak arasında büyütüyorum çocuklarımı market çarşı pazar Avm sıkıntımız yok ama Bi piknik yapmaya ne bileyim yeşillige hasretiz eşim işinden dolayı fazla müsait olmuyor ben de sadece dediğim yerlere parka goturebiliyorum 
tarafından
Şuan olduğum yer yemyeşil her binanın bahcesi var evimin önü bahce okadsr rahat ki ama gel gelelim şehirden cokk uzak en yakın avm 50 60 km de nebilim azdaha mevki yerde toki fln olsa razıyım ama burdan taşınarak çocuğa haksızlık edermiyim bilmiyom okul karşımda yürüme mesafesi VS eşimde hiç istemiyor
0 oy
(3,991 puan) tarafından
Hemde çok zor canım biz sırf bu yüzden bahçeli müstakil eve taşındık şuan oğlum çok mutlu ufak bahçem var her şeyi diktim 

Rabb'im isteyene nasip etsin inşallah
tarafından
Ayyy negüzel canım inşallah ama zorr nebilim bu düşünce beynimi yicek önceki yasadığım sehir ildi ama şuan başkentteyim neresi iyi kötü bilgim yok ve cok zorr çok korkuyorum gelecekten oğlumu zapdetmekten küçük yerde olsak nebilim yaa
(3,991 puan) tarafından
Tabiki zor canım ya
Biz sitede oturduk
Oğlumun sürekli dışarı istiyor
2saat oynar ee geri kalan 22saat nasıl tutayım
Dedim başlarım sitesine
tarafından
İyi yapmışsın canım imkanın olduktan sonra bahceni merak ettim cok severim böyle seyleri keşke resim atsan :)
(3,991 puan) tarafından
Canım kusura bakma yeni gördüm tamam tabiki atarım
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Müstakil evde oturuyorum ama memnun değilim market park pazar herşey uzakta bir fırın birde kıçı kırık mini bakkal var bir domates almak için bile 12 TL gidiş geliş otobüs parası vermek zorunda kalıyorum+ giriş kat yerden bile rutubet alıyor ev yataklarım dolaplarım mahvolur diye korkuyorum

Tâbi bahçeli olması güzel oğlum oynuyor falan o yönden sıkıntım yok
tarafından
Benim olduğum yer iyi o yönden ama avm çarşı pazar için enaz 50 60 km gidiyorsun okul şuan dibimde fln ama yokuşu ayrı zor cok karışığım
0 oy
(53,945 puan) tarafından
ilce bizim burasi heryer yurume mesafesinde annemlerin bahceye goturuyorum parka götürüyorum 
tarafından
Ohh mis valla
0 oy
(163,382 puan) tarafından
bu zamanda cocuk olmak zor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 237 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 228 göst.
13 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,672 puan) tarafından soruldu