Gece gece nerden geldiyse aklıma size bir anımı anlatacağım daha önce anlatmışımdır belki hatırlamıyorum ama olsun yine anlatayım sizinde varsa sizde anlatın...Bundan 4 sene önce falandı biz 3 tane yakın arkadaştık ikimiz evli bitanemizde bekar bir olay oldu aramızda konudada ben sonuna kadar haklıydım bekar olan arkadaşım diğerinide şişirdi bana gard aldılar her yerden sildiler beni haklı olduğum içinde üstüne düşmedim koptuk neyse aradan bayağı zaman geçti bu bekar olan arkadaş bana wp üzerinden düğün davetiyesini attı düğünüm var kuzum mutlaka bekliyorum yazmış sonra bende eşimin ağzından dedimki senin arkadaşın geçen ay öldü sizede kalbi kırık gitti bu inandı diğerinede söylemiş zır zır arıyorlar beni yine eşimin ağzından konuştum işte söyle oldu böyle oldu öldü dedim bunlar çok üzüldüler düğün tarihi geldi sonra ben giyindim süslendim takımıda aldım gittim düğüne gelin olan beni gördü karşısında şok oldu ağlamaya başladı bende ağladım o özür diledi ben özürdiledim önce bi saydırdı nasıl yaptın çok üzüldük diye üzülmeniz için yaptım zaten dedim konumuz tatlıya bağlandı ama gerçekten hakettiler yoksa kıyamazdım
Kafalar tiril tiril Ben gebertirdim o arkadasimi
Sjsjsjsj çok fenasın çooooook
Hahahahha gerçekten ölsen inanmıcaklar
Yemin ederim biz kadınlar çok fenayiz yaa şeytan bizi gördükten sonra kendinden şüphe eder ironi
Kiz ne manyaksin ya
Manyak yaa nereden aklına geldi
1,486,316 soru
24,299,562 cevap
343,972 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın