0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim 27 aylık ateşi var bu Sabah altıda çıktı ateş düşürücü verdim biraz indi öğleye doğru bir daha çıktı yine verdim ateş düşürücü fakat düşmedi banyo da yapmak istemiyor üzerini çıkardım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana doktor ateşi düşmezse calpol ve dolveni dönüşümlü ver demişti sen ne verdin
(161 puan) tarafından
Calpol canim
tarafından
Bide dolveni dene istersen ateş düşmüyosa
(161 puan) tarafından
Düşmedi canım benim elimde şu an o yok birazdaha bekleyeyim de düşmezse onu da alırım
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Limonu kes ikiye bir parçasını ayak altına sür ince çorap giydir .koltuk altinada sür  38 i gecemden ilac suurp verilmez ..
(161 puan) tarafından
38 i geçmiştir canım ateşi normalin baya üzerinde anlaşılıyor
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Acile gotur canm direk aciller coluk cocuk kayniyo heryerde ayni cocuklar hep ates ishal kusma yavas yavas belirti gosteriyo bi anda artiyo mahvoluyoruz biz suan
(161 puan) tarafından
Tahlil yapıyorlar kan alırken de bayağı canı yaniyor bazen de sadece ilac verip gönderiyorlar onun için geçer diye biraz bekleyeyim diyorum ama geçmezse bugün yarın kesin gideriz
(1,224 puan) tarafından
Valla yigenlerim hasta 15 gundur serum antibiyotik ilac derken zerre duzelme olmadi zaten rotavirusu arastirinca a tedavi amacli bir ilaci yokmus canim kendiliginden beslenmesine dikkat ederek geciyomus insallah bir an once iyilesir tum bebisler
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Calpol dolven dönüşümlü ver 4saat arayla canım 

Evi serin tut bebeğini ince giydir uyursa üstünü örtme kasıklarına ılık su 

Ama inatçı ateş varsa enfeksiyon fln olabilir doktorasını götr
(161 puan) tarafından
Ne kadar beklemeliyim canım sence
(1,160 puan) tarafından
39.5vs oluyor ve sürekli tekrar tekrar çıkıyorsa
Normalde 30dakikada etki eder birkaç saat çıkmaz ateşi ama ateş düşürücü de etki etmiyorsa git canım
Ben bazı durumlarda fitil kullandim inatçı ateşte ama 3gun düşmedi 39.7lere çıkmıştı sonra enfeksiyon olduğunu öğrendik hastanede hemen fitil yapıp kan aldılar

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 165 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 147 göst.
16 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 432 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ikizlerin-annesi (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 105 göst.
9 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,389 soru

24,057,628 cevap

329,987 kullanıcı

...