0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Selamın aleyküm canlar.. 14 aylık bebeğim emmeye çok düşkün hiç iştahı yok özellikle yumurtayı hiç sevmiyor  ne yaptıysam yemedi. Gece çok uyanıyor emerek uykuya geçmek istiyor bu huyunu nasıl biraktirabilirim artık beni de kendini de çok yormaya başladı :( şuan memeden kesmem için erken biliyorum ama en azından gece beslenmesini nasıl kesebilirim sizce? 

3 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Emen bebek genelde bagımlı oluyo bizde muleydik 23 aya kadar öyle devam ettik sonra memeden kestim sabret başka çare yok valla bidaha bu günler gelmicek
(9 puan) tarafından
Memeden nasıl kestin peki  cnm
(25,181 puan) tarafından
Emerek uyuyordu hep vermedim çok ağladı ilk gün 3 günden sonra alıştı
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından
Gece uyandığında lamba yakmayın. Konuşmayın. Göz teması kurmayın. Önceleri sadece bu şekilde alın, emzirin ve yatırın. Birkaç gün sonra emzirmeden yanına uzanıp uyutmaya çalışın, meme isterse vermeyin. Yanına uzanıp uyutun. Alisacaktir.
(9 puan) tarafından
Denedim ama çok ağlıyor susmuyor bi türlü
(485 puan) tarafından
Eh ağlayacak tabi. Yeni bir şeye alışıyor. Memeyi bırakırken ağlayacak, odasına geçerken ağlayacak, bezi bırakırken ağlayacak... Bu işler böyle.
(9 puan) tarafından
Evet ama işte Anne yüreği dayanmıyor öyle olunca da :)
(485 puan) tarafından
Dayanmak zorunda, dayanmazsa çocuğu egitemezsiniz. Ileride anlayacaksınız ne dediğimi.
(9 puan) tarafından
Sizde haklısınız tabi ağlayarak her dediklerini yaptırmaya çalışıyorlar
0 oy
tarafından
Gündüz bidefa emdir 
(9 puan) tarafından
Az değil mi bi defa
tarafından
Ama sen diyon yemiyo kız ozamn iki defa bi sabah uyandiginda bide öğlen uykusunda

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 307 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatmaaaa (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde 110607 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 398 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde zeynepknk (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde -Minik mucizem- (194 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,284 soru

24,096,585 cevap

332,114 kullanıcı

...