Kızlar belki çok yadirgicaksnz ama ben uc ay önce doğum yaptım vede smdi gene Hamileyim lütfen linclemeyin çünkü isteyerek yaptım rabbim bunuda bütün bebekelrimizide sağ salim almayı nasip etsin inşallah biraz riskli ama dua edin
Linclenicek bi durum tabiki yok sen istedikten sonra Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin ama eger sezeryansa riskleri cok cok fazla kendine çok dikkat etmen lazım dikislerinden dolayı,ben oglum 7 buçuk aylıkken kazayla hamile kaldım cok şükür sag salim doğurdum 10 aylik oldu bile ama riskliydi baya
Kız niye linçlesinler bakabiliyorsan istersen 3 tane yap arka arkaya kimsenin birşey demeye hakkı yok
Ay bende 6 olmak üzere tekrar istiyoruz eşimle bizimde 3 sene olmadı olmuşken olsun ikisi bir büyür diyoruz. Ama senin sezeryan mış riskli diye duymuştum inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sana da bişey olmasın bebişede darısıda başıma deyim bende seninle aynı mantıktayım olan bakan nasıl bakıyo illaki bakılır dünyaya gelen. Endişelerim vardı ama bu post beni daha fazla teşvik etti
1,487,971 soru
24,323,385 cevap
345,396 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın