Mrb arkadaşlar ben Diyarbakırlıyım burda yaşıyorum 22 yaşındayım 11 aylık evliyim 14 haftalık gebelik var ilk gebeliğim severek evlendim çok şükür çok mutluyum peki ya sizler tatlişler :)
Merhaba xanim ben ozge aslen zonguldakliyim ama canakkalede yaşıyorum 24+6 haftalık hamileyim 17 aylık evliyim ayrıca 24 yaşındayım
Mrb canim bende Kayseriliyim burda yaşıyorum. 29 yasindayim 15aylik evliyim. Ikinci gebeliğim ilk Bebeğimi kaybettim simdi 19haftaligiz. Bizde severek evlendik:) hamdolsun mutluyuz.
Aslen giresunluyum eşim kastamonu lu 7 yıllık evliyim 5.5 yaşında kızım var ismi yağmur 14 haftalık ta hamileyim.
Bnde 22 yasindayim 4 yasinda oglum 3 aylik kizim var malatyakiyiz gorucu usulu evlendik gorev geregi urfada yasiyoruz:)))
Tanistigima memnun oldum:))))
Selam Çok memnun oldum Bende Azeriyim 22yaşındayım 4yıllık evliyim bir kızım var birinede gebeyim 24haftalık çok mutluyum tanışmamıza sevindim:)))
Merhaba canm Ben Azrbaycanlıyım Baküde yasıyorum 19 yasm var . 17 aylık evliyim. 33 hafdalık hamileyim fısdığmızı bekliyozz
merhaba cnm ben 22 yaşındayim 7.5 yıllık evliyim iki kizim var biri 3 yasina gircek diğeri 4 aylık ❤
Merhaba bende baba tarafindan sivasli annr tarafindan azeriyim :) 21 yasindayim 33 haftalık hamileyim bakude yaşıyorum :)
Merhaba kizçeler 25 yaşındayım bir yıllık evliyim 9aylik hamileyim oğluşum olcak ins Ankara liyim ve Ankara da yaşıyorum memurum
Mrb canim bende aslen mardinliyim 16 senedir istanbulda yaşiyorum iki kizim bir oğlum var allah kismet ederse 4 . Gebeligim 27 haftaliğim cinsiyetimiz erkek 35 yaşindayim 20 senelik evliyim;))
Merhaba kuzumm ben Kezban aslen Çorumluyum Ankaraya gelin geldim 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ilk bebeğime 39 hafta hamileyim :) hepimiz miniklerimizi sağlıkla alalım kucagimiza inşallah..
Bende Diyarbakırlym 24 yaşındayım 4 yllk evliyim bir kzm var 3 yaşında 19 haftalık hamileyim
hemşerimmmm beni tanıyosun zaten:)
Slm ben Zeynep 30 yaşında 3 çocuğuma 18 haftalık hamileyim 14 yıllık evliyim görücü usulü evlendim simdiki aklim olsa hep bekar kalmak isterdim hayatta pismsn olmadigim tek şey kızlarım
Selaaaam ben semiha 23 yaşındayım izmirde yaşıyorum 2 senelik evliyim 2 aylık bebişim var aslen bosnagim :)
Mrb canim 20 yasindaym bende iki yllik evliyim bi kizim var 1 yasinda 13 haftalk gebeyim urfaliyim:)
Aslen sivasliyim cerkezim doğma büyüme izmir de yaşıyorum 30 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim 18+2 hamileyim ilk bebegim =) Ev iş misafir gez toz derken vakit geçiyor =D
1,487,574 soru
24,317,918 cevap
345,154 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın