0 oy
764 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,794 puan) tarafından
Daha çok küçük doktor gelişim geriliği olabilir dedi yarın bıngıldak için USG çekilecek. Bazı hareketleri ayıyla uyumlu değilmiş nolur dua edin doğdu doğalı birşey çıkıyor rahat bı nefes alamadık. Su fıtığı var kolik çok ağladı göbek fıtığı olmuş kalpte kalınlaşma var bide şimdi bunu söylediler çok korkuyorum Rabbim korusun bütün cocuklari. İki buçuk aylık daha

30 Cevaplar

0 oy
(1,171 puan) tarafından
Rabbım Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah. Bıngıldağı çok mu açık? Ondan mı böyle düşündüler? 
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Yavrum ya kıyamam dua edelşm annesi bçr an önce şifa versin Rabbim iyi haberlerini alalım inşallah 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ah kuzum daha minicik rabbim korktuğuna uğratmasın hic birseyi yoktur insallah
0 oy
(2,362 puan) tarafından
RABBIM ACİL ŞİFALAR VERSIN İNŞALLAH TEZ VAKITE İYİLESSIN İNŞALLAH YAVRUNUZU RABBIM SİZE BAĞIŞLASIN INSALAH
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Kıyamam sana ;( benim oğluma da öyle dediler bir haftaya 5 ayı dolacak anca anca kafasını Tan tutuyor şimdiye kadar yine tutuyordu kontrol ediyordu ama hemen tutamıyo diye gelişim geriliğini yapıştırdilar .. sütünü iciyosa nolur onu ihmal etme benim oğlum bir türlü emmedi savaştık resmen ama olmadu ben beceremedim lütfen beslenmesine dikkat ve bol bol ilgilen egzersizler yaptır oyunlar oyna şimdiden kafasını tutması için biseyler yap mesela yere yüz üstü çok yatır günde 7 8 defa bikac dakika dursun kollarina bacaklarına bol bol egzersiz bide sürekli onunla konuşun annesi :)) göz teması kurarak konuşun sizinle nasıl iletişim kurduğuna inanamayacaksınız.. Allah korktuğunuza uğratmasın korkmayın her çocuk yürümesi gereken zamanda yürümüyor bunu da göz önünde bulundurun her çocuk kendine özgü
(1,794 puan) tarafından
Kuzum daha kolikligi tam geçmedi çok agliyo yeni yeni biraz birşeyler yapmaya başladık. Sürekli ağlıyor sürekli susturmaya çalışıyoruz evde bide kızım var artık onla hiç ilgilenemiyorum. Yüz üstu koyunca hep ağlıyor fazla tutamıyorum çok ağlayınca morariyo. Konuşuyorum ama aulayinca duymuyor. Emiyor şimdilik ama bu kaç gündür sıkıntı yaşıyoruz onda da. Emerken ağlamaya başladı
(1,659 puan) tarafından
Kıyamam ben sana ya gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum keyifli bir anını bulup yapmak zorundasın o egzersizler hayat kurtarıcı dedim ya aynı şeyi bana söyleyip Benim de hayatımı kararttılar Dünyami başıma yıktılar önce kolikliğine bir çare bulup daha sonra o egzersizleri mutlaka ama mutlaka yaptırman lazım ve birilerini sana yardımcı olması lazım mesela kızına mesela bana yardım et deyip ona da bir sorumluluk yükleyebilirsin mesela kızını çağırıp hadi gel kardeşine şarkı söyleyelim ya da hadi gel kardeşin bizi takip etsin mesela ona renkli bir oyuncak göstersin ablası ve takip etmesi için uğraşsın hem kızına da uğraş olur vakit geçer inan bana bebeğe de çok faydası olacak kolikliği içinde sakın ha havalar ısındı diye ince giydirme mutlaka ayakları sıcacık olsun karnını sıcacık olsun ..gerekirse göğsüne şeker çikolata bir şeyler sür ama ne olur o sütün bitmesin  ben şu an stresten sıkıntıdan azalan sütün Damla Damla İnen o sütünü çoğaltmak için boş mememi sığıyorum yemin ediyorum sana her ay geçtikçe daha da pişman olacaksın sütümü neden veremedim diye senin sütün ona şifa olacak inan bana şu an senin çocuğunun gelişimi için senin sütünden daha şifa hiçbir şey yok kendini topla neşelen moralin düzgün olsun sütüne bir şey olmasın ne olur
(1,659 puan) tarafından
1-2 dakika sürmesi bile yeterli senin için bebeğin yerde yüzüstü 1-2 dakika bile dursa yeter az olsun sık olsun hem yüzüstü yatırmanı kolike de iyi geldiğini duymuştum Bir de artık şey yapabilirsin çapraz egzersiz mesela sağ eliyle sol ayağını birbirine değdir  bu beden ve zihin gelişimi için çok faydalı mesela 4-5 defa birbirine değdir bunları değiştirip değiştirip
(1,794 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah şifa bulur çocuklarımız
(1,659 puan) tarafından
Nolur süt konusunda dikkate al dediklerimi inan bana seni emdikçe iyi olacak sende uykuna ( yarım saat bile olsa ) , yeme içmene en önemlisi su içmeye çok dikkat edin lütfen.. birbirimize dua edelim lütfen
0 oy
(2,244 puan) tarafından
Rabbim bol şifa versin inşallah :(
0 oy
tarafından

Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin canım inşallah hiç bir şey çıkmaz bi doktor benim.yigenjme.dedi gözleri görmüyor mu ne dedi hatta o büyüktü lazer tutmuş galiba göz doktoruna götürdüler hiç bir şeyi yok çok.sukur suan nerdeyse 1 bucuk yaisnda bol bol dua et inşallah hiç bir şey olmaz<3

0 oy
(163,325 puan) tarafından
allah sifa versin
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Dert etme canım bizde az çekmedik, takibe almaalari güzel inşallah güzel haberlerde gelcek
0 oy
(831 puan) tarafından
Rabb'im şifalar versin tüm hastalara amin geçmiş olsun canım Rabb'im feraha erdirsin l❤️

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 340 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde nevinnzn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 617 göst.
0 oy
9 cevap 313 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 267 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Muazzez Ersoy (336 puan) tarafından soruldu