+12 oy
7,839 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar acım taze içim yanıyor kızımı kaybettim okadarniçim yanıyorki ne yapcam bilmiyorum 

131 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
 Allahım sabır versin sizlere ne dicemi bilemiyorum ben bazen. 
-Reklam-
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Kurban olduğum Rabbim yuregini ferahlatsın cennette şefaatcin olsun yazmaya elim varmıyor cok zor bi durum canım benim kurban olduğum mekanı cennet olsun Rabbim sana sabir versin 
0 oy
(23,082 puan) tarafından
Allah'ım rahmet eylesin inşallah. Mekanı cennet olsun. Allah'ım sizlere sabır versin. O kadar üzüldüm ki. 
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Canım benim yasa çok üzüldüm,Allah sabır versin inşallah  çokça sabır,cennette kavuşursunuz inşallah ❤️❣️❣️
0 oy
(487 puan) tarafından
Başın sağolsun canım Allah peygamber sabrı versin inşallah:(
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Ne desek boş hiçbir söz acını dindiremez evlat acısı hicbiseye benzemez canım Rabbım sana dayanma gücü versin  inşallah Verende Allahu teala alanda öyle düşün güçlü olmaya çalış bu dünyada alacağı nefes içeceği su bukadarmis die düşünüp teselli etmeye çalış kendini 
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Rabbim sana peygamber sabrı versin canım benim. Izledim kuzunu yutkunamadm:(
0 oy
(929 puan) tarafından
Başın sağ olsun canım Rabbım cennette bulustursun sizi ❤️
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Başın sağ olsun Allah sabır versin inşaAllah Rabbim cennetinde kavuştursun sizi çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim Allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Rabbim onu Cennet kuşu eyledi içim yandi Rabbim sana sabır versin imtihanlarin en ağırdır evlat acısı içim yandı çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun... :'(
0 oy
tarafından

Videolarını izledim içim parçalandı çok üzüldüm ağladım seni düşünemiyorum bile ne desem boş:'( ASELKUŞ adı gibi cennetteki BAL Irmağının Başında seni bekliyor annesi 

Rabbim yükünü hafifletsin içine ferahlık versin 

0 oy
tarafından
Rabbim hazreti eyup aleyhisselam yakup peygamber sabri versin senin acıni birazda olsa anliyoruz rabbim güc kuvvet versin minik kuşun seni cennetin en guzel kösesinde bekliyor annesi onun icin burada bol bol dua ettik kurban olurum ona 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Basin sag olsun Rabbim sana dayanma gucu sabirlar versin dualarimiz seninle
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Rabbim peygamber sabrı versin Rabbim yüreğine serin sular serpsin kendinde biraz güç bulabildiğin bi gün cemal nur sargutu dinlemeni isterim o da evladını kaybetmiş bi anne ben ne desem boş ama o öyle bir anlatıyor ki biraz olsun için ferahlar belki Allah ım merhametiyle sarsın sarmalasın seni
0 oy
(5,606 puan) tarafından
Başın sağolsun canım Allah sabır versin 
0 oy
tarafından
Rabbim sana bol bol dayanma gücü versin bol bol sabırlar versin güzel anne imtihanın ağır evet ama Rabbim hep yanında olacsk evladı ile imtihan olanlar cennetin en güzel yerinde ağırlanacak kızın orda seni bekliyor hep 
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Basin sagolsun rabbim sabirlar versin kuzum yasamayan tam olarak anlayamaz tabiki ama bol bol dualar et melek oldu o tertemiz gunahsiz melek 
0 oy
tarafından
Basın sağolsun Rabbim nurlar içinde uyutsun evladını
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Başınız sağolsun Allah sabır versin sizlere
0 oy
tarafından
başın sağolsun canım rabbim peygamber sabrı versin inşallah sen Mehmet abinin kardeşi misin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 408 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 402 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde M. Nur (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 556 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya_masal (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,255 göst.
18 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuk2kedi (776 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,607 soru

24,113,289 cevap

333,084 kullanıcı

...