0 oy
559 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (418 puan) tarafından
Kızlar bilenler vardir. Yargi reformu paketinin 1. Paketi bugün resmi gazetede yayınlandı ve 5 yıl alti cezalara yargıtay yolu açıldı sadece fetocu ve gazetecilere yaradı bu düzenleme. Halamın kızı bugün tahliye olmuş biraz önce fotoğrafını gördüm mutlu son diye atmışlar fetoden yatıyordu.

Benim eşimde açık ceza evinde yatıyor suçu dahi yok ya daha 14 ay yatacak 8 aydır yatıyor. Izne geldi gitti geçen hafta fetoculer bile çıkarken bizlere daha af vermediler. Kasımda Meclise gelecek deniyor ama hep böyle böyle oyaliyorlar. Eşim sucsuz yere ceza aldı uyusturucudan iftira atıldı. Hükûmet de uyuşturucuya soğuk bakıyor kimisi af verecekler diyor kimisi uyusturucuya vermeyecek diyor. Beklemekten biktim bu afi. Akşama kadar haberleri araştırıyorum. Eşimi çok özledim psikolojisi bozuldu onunda yemek falan yiyemiyor oğlumuz yarın 1 yaşıyacak bir sürü dert üst üste geldi ya. Çok üzülüyorum nolur dua edin çıksın artık. Dertlenmek istedim 

7 Cevaplar

0 oy
(13,672 puan) tarafından
Kendimi içiyordu yoksa satıcı olarak mı yakalandı 
tarafından
Iciciler genelde denetimli serbestlik alıyo ki icici olarak yargilansa kanda cikmadan iceriye alamaz
(418 puan) tarafından
Ne içiyordu nede satıyordu. Askerde yakalanan kişiler olmuş eşimde onları sevmezmiz iyi oldu falan demiş arkalarından bunların kankasi da demiş bu size böyle böyle dedi bu kişiler de mahkeme de eşimin adını veriyorlar buda bizimle beraber diye delil ispat yok tek bir kişinin ifadesiyle ceza verilmiş. Komutanlar eşimi savunmuş ama hakim cezayi neye dayanarak vermişse vermiş adalet böyle işte.
tarafından
hey Allah im adalet yok gerçekten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim sizi feraha cikarsin insaallah
(418 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Canim benim esimde yatiyor icerde ama kavgadan dolayi yani birini darp etmekten yatiyor infazini yakti bende surekli af haberlerini takip ediyorum esim yatarsa 8.5 ay yaticak daha 2 yasinda oglum 15 gubluk kizim var oncelikle sabirli olmaya calisicaz mecbur evlatlarimiz icin  birde esinin nekadar cezasi var ? 
(418 puan) tarafından
Yatari 1 yıl 9 ay 8 aydır yatıyor 1 yıl 2 ay kaldı canim
tarafından
Allah tez zamanda kavustursun bizleri canim gozumuz yollarda kaldi :( 5 aydir yatiyor 4.5 aylik hamileydim girdiginde simdi bebegim oldu bile
(418 puan) tarafından
Ay çok zor canım. Kapalı da mı açıkta mı eşin. Senin bir bilgin var mı yasayla alakalı yeni bir duyum falan
tarafından
Kapalida canim esimle carsamba gunu gorusune gittim konustuk esim aralikta disardayim gorursun bak dedi galiba araliga kadar cikcak yasa
0 oy
(351 puan) tarafından
Bende bekliyorum bu af yasasını inşaAllah hayırlı haberler alırız 
(418 puan) tarafından
Uyuşturu cinayet kapsam dışı deniyor canım. Rabbim hayırlısını versin ama haberlere bakmaktan çok yoruldum. Bir haberle sevinip bir haberle üzülüyorum gün içinde her psikolojiye giriyorum
(351 puan) tarafından
Valla benim eşim eskiden kullanmış yakalanmış 2014 2015 teki suçunun dosyasını açıp 10 ay hapis cezasına karar vermişler eve kağıt geldi 3 haftadır içeride denetimli serbestlik olmasını bekliyoruz ben cidden anlamıyorum 4 5 sene önceki dosya bugün açılıp karara bağlanıyor bizim hiçbir şeyden haberimiz yok
(418 puan) tarafından
Aynen bizimde öyle ama eşim kullanmıyor da satmıyorsa 6 yıl önce askerde ıftira atılıyor daha yeni ceza geliyor
(351 puan) tarafından
Ben anlamıyorum bu adalet sistemini gerçekten
(418 puan) tarafından
Aynen canim adalet yok
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Türkiye'de adaleti beklemek biraz zor.. Allah yardımcınız olsun canım 
(418 puan) tarafından
Aynen canım geç kaldı adalet bize
0 oy
tarafından

Aslında devlet uyuşturucuya çokta sıcak bakıyor hemen çıkarıyorlar neden eşinizi bırakmadılar anlamadım umarım hayırlı haberlerini alırsın cnm:ermm:

(418 puan) tarafından
Devler sıcak bakmıyor kuzum. Akp istemiyor mhp istiyor anlaşamıyorlar bir türlü. 18 aydır da bu yüzden erteliyorlar
tarafından
Cnm biz kaç taneyi ihbar ettik satıcıyi yani 1 hafta sonra denetimle dışardaydi o yüzden diyorum umarım hayrını haberler aldığın gün burada okuruz
(418 puan) tarafından
Inşallah canım ya bir an önce çıksa keşke suçsuz olduğu için üzülüyorum gerçekten suçlu olsa aklı başına gelsin çeksin içerde derim ama beni üzen suçsuzluğu oglumuzdan uzakta kalması
tarafından
Canım suçsuz yere hapiste yatanlar için bi dua vardı onu neden okumuyorsun bilmiyorsan bulup atayım sana
(418 puan) tarafından
Biliyorum onu çok okudum kuzum. Her gün yasin okuyorum dua ediyorum o cezayi yatmak zorunda artık ya yatarak bitecek yada af falan gelirse işte. Birde hamilelik şüphem var eşim yanımda yokken nasıl olacak bilmiyorum kafamda biir sürü soru işareti var düşünmeden edemiyorum
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Keşke aynı dertten muzdarip olan biri olarak  başkasının tahliyesine  sevinseydiniz..  

Eşinizin suçlu olup olmadığını bilemediğimiz gibi tahliye olan yada içeride olan insanlarında  suçlu olup olmadığını bilemeyiz.. fetöcü yada uyuşturucu yada başka birşey fark etmez..başkasının derdi ile dertlenin, sıkıntısından kurulduğundada mutlu olun ki.. sizin imtihanınizda çabuk geçsin..

Kolay değil elbette, sucsuzsa eşiniz elbet çıkar adalet ne yazık ki yoğunluktan dolayı çok ağır işliyor.. ama elbet yerini buluyor.. Allah yardimcınız olsun..
(418 puan) tarafından
Sevinmedigimi kim söyledi. Onların o pis yerden tabiki çıkmasına seviniyorum. Ama öncelik olarak 18 aydır af vereceğiz diye söz verip her zaman erteledikleri için kizginligim devlete. Üstünde sürekli  çalışıyoruz diyorlar feto konusu daha elzem ve zor bir süreç onu bile hemen karara bağlarken bizlere daha sıra gelmedi ondan bahsediyorum. Tabiki çıkanlara sevindim
(3,186 puan) tarafından
Tamam o zaman ben yanlış anladım.. Allah sizinde yardımcınız olsun..
(418 puan) tarafından
Teşekkürler canım insallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,477 soru

24,072,763 cevap

330,773 kullanıcı

...