0 oy
785 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,557 puan) tarafından

Malum tasincaz 8 den beri kıçım oturak gormedi esya topluyorm zaten rahatsizim beyefendi oturdu mac izledi bi de ustune ozetini izledi Allah'tan cocugu uyuttu gitti uyudu bi de ayagina su istedi. Bi de kaynanamlari yarın yemege cagirdi hic isim yokmus gibi yarina hazirlik da yaptim bi oturuyum dedim kanepe boydan boya çikolata olmuş kan beynime sıçradı kizim uyumasa gidip boğazına yapisasim var :angry: sinirden abur cubur yiyorum ev cingen göçü gibi bacagimin belimin agrisindan uyuyamıyorum :( 

Uzun oldu kusura bakmayın

9 Cevaplar

+1 oy
(2,266 puan) tarafından
Ev toplarken yemeğe gelmeleri bi acayip siz deseniz bile olmaz demeleri lazım 
(2,557 puan) tarafından
Aynen oyle tepsileri salata tabağıni yemek tabaklarini kaldiramadim onun yüzünden pirinc flan kaldirmistim napcaksam :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
tasinacaksiniz bide misafir cagiriyo onlarında yardima geleceği yerde yemege gelmeyi mi kabul ettiler siz gelin diyecekleri yerde
(2,557 puan) tarafından
Kaynanam çalışıyo napiyosun diye ariyo sözde bende fitik var 4 tane bazen bacaklarim flan kasiliyo hissetmiyorm egilemiyorum kızıma bile bakamiyorum başlıyo bnmde bacaklarım agriyo belim agriyo bendede var herhalde vs vs bende dert anlatmiyorm artik napiyim.
Halden anlayan yarı felçli gibi yatarken gelirdi canım hiç hareket edemiyodum ambulansla gittim hastaneye annem ameliyatli haliyle sirtinda tasidi da kaynanam 3 gun sonra el gibi gecmis olsuna geldi hadi beni düşünmüyo oğlu ac kaliyo acmisn tokmusun diye sormadilar bile
tarafından
sormazlar kuzum sormazlar gezme olunca saglamlar ama
(2,557 puan) tarafından
Saglamlar tabi ben tasincam eltim hamile 39 a girmek uzere eli kulağında hala kizima istanbula gitcem diye uğraşıyo. 1 ay sonra o dogurcak zaten gitcen dur gelinlerinin başında
tarafından
kaciyor iste kızına
(2,557 puan) tarafından
Gitmiycek de dile getirmesi bile kırıcı bence
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Ben sana ip veririm bogacaksan eger ;))
(2,557 puan) tarafından
Aslında ben kasindim :D kaynanam aradi esyalari topladim diyorm gelelim yardım edelim toplayalim diyo topladım diyorum hala gelelim diyo bende iyk gelin dedim :D istemiyomus gibi olmasn diye
(1,508 puan) tarafından
E sen normal davranmssin o atlamis bence
(2,557 puan) tarafından
Neyse olan oldu artık su kanepe olmayaydi iyiydi
(1,508 puan) tarafından
Can sagligi olsun canim
(2,557 puan) tarafından
Aynen öyle de Keşke uyanik olsaydi da sinirimi alsaydim :))
0 oy
(98 puan) tarafından
Sana sormadan mı yapıyor? Yanlış olan o
(2,557 puan) tarafından
Neyi bana sormadan mi yapıyo
(98 puan) tarafından
Kaynana çağırmasi filan
(2,557 puan) tarafından
Ortaya karışık ben konuştum gelceklerdi bi anda yemeğe gelin deyiverdi bende gelin dedim
0 oy
(843 puan) tarafından

Anlamadıysa tekrarınıda izlesin canım :D

(2,557 puan) tarafından
İzler gider mac yorumunuda izler o da yetmezmis gibi instagram Twitter dan yorumlari okur tek seferde anlamiyo galiba baska bakış açısı ariyo :))
0 oy
(214 puan) tarafından

Aahh kiyamam gecerekten okurken cok üzüldüm rabbim yardimcin olsun:'(

(2,557 puan) tarafından
Yaa sorma bende cok üzüldüm kan beynime sıçradı
0 oy
tarafından
Bencil işte yazık değil mi karına çok üzülüyorum böyle şeylere Allah kolaylık versin sana... 
(2,557 puan) tarafından
Aksam sildiririm ama yada taşındıktan sonra yikatsin
0 oy
(10,041 puan) tarafından

1.5 hafta oldu bende taşınalı ev savaş alanı gibiydi yeni yeni kendime geliyorum, bir de çocuk olunca çok zor canım. Allah yardımcın olsun :(

(2,557 puan) tarafından
Aynen yaa topla topla bitmiyo bir de yerlesmesi var bunun
0 oy
(658 puan) tarafından

Kız çocuktan ne istiyon yılanın başı koca maç izleyene kadar çocuğuna bakaydı onun gırtlağını sıkacaksın asıl Allah'ım kolaylık versin sana canım :happy: 

(2,557 puan) tarafından
Fitigim bacagima vuruyo 2 yapiyorm 1 dinleniyorum esime krem sürdürüyorum sonra devam yorganlari onlar halletsn :)
(658 puan) tarafından
Azda numara yap kız ne olacak millet senin üstünden geçinmeye çalışıyor şimdi kaynana gelir hastayım tansiyon şeker der poposunu atar yatar gelin yapar der sen ondan önce hasta ol çekyata uzan çocuğuna bak gerisinde onlar halletsin sen hasta olursan çocuğuna bakan olmaz rezillik diz boyu olur demedi deme tecrübemden nasihatliyorum seni canım :)))
(2,557 puan) tarafından
Aynen öyle cocuga da bakmiycam koca baksin kanepeyi kirletene kdar :)
(658 puan) tarafından
Başla canım ekşın aahh vahhh acıyuuuu demeye :)))
(2,557 puan) tarafından
Amaaan smdi bisey yapmazsalar cumartesiye kalir temizlik yapilcak dha yorulurum en iyisi yine is başa düştü

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 482 göst.
16 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike☺️ (1,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 355 göst.
12 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 471 göst.
31 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,961 soru

24,190,926 cevap

336,876 kullanıcı

...