0 oy
904 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evine bir kere gitmisligim taş çatlasın iki kere gitmisligim var hiçbir sorun yok sohbet ederdi benimle felan bir baktım birden bire numaramı silmiş benden bir yaş küçük 98 doğumlu dayimada demiş ne yüzden takıldığı belli değil öyle kimseyi de kıracak biri değilim bu kadar eminim kendimden hatta numaramı silince mesajda attım hani bir hatammi oldu şöyle hatamı bileyim felan cevap dahi vermedi bana büyük dayıma söylemiş oda anneme söylemiş ama ne için olduğu belli değil zaten kendi annesi her dediğini yapıyor evinin eşyasını bile döşedi annesine birsuru laf söylüyor anlamadım ben ne yapmış olabilirim insanalda konuşmuyor bende birdaha yazmadım ama insanın zoruna gidiyor birşey  konuşmadım hakaret etmedim kavga etmedim arkasından birşey demedim bayram oluyor annemi dayım bile aranıyor annem gidiyor evlerine bu insanlara gerçekten yaranilmiyor

16 Cevaplar

0 oy
(916 puan) tarafından

Dengesiz biri bacısı boşver ben olsam mesaj bile atmam s*ktırsın :D

tarafından
Kız daha atmıyorum zaten ama hala lafı geliyor annem söylemedi bana kardeşim söyledi annemde kızdı niye söyledin ben umursamıyorum diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bos insan bis seylere takar bosver 
tarafından
Doğru canm haklısın ama bu biraz değişik yani ne bilim annemi bile evine koymamış camdan bakmış perdeyi çekmiş kadın bir da hasta yeğenini görmeye galmis bayramda seyranda gelmezler aramazlar ..
0 oy
(916 puan) tarafından
Belli ki dengesiz boşver sende takma 
tarafından
Ne bilim ya kendimi hissettim birşey mi yaptım soru işareti hep aklimda
0 oy
tarafından
Öyle insanlar parmağını kaldırsan mana bulur kendine alınır boş ver ya üzülme için de rahat kendi yaptığıyla utansın
tarafından
Gerçekten öyle biri
0 oy
tarafından

Dayin kaç yaşındaki eşi senle yaşıt. Benim yengelerim annemden büyükler. 

Boşver demekki olgun birisi değil. Belki kiskanmistir seni
tarafından
Dayimda 29 yaşında felan canim
tarafından
Canım kimseyle iletişim kurmuyor kız geçen annem gitmiş kapıyı bile açmamış anneme camdan bakmış perdeyi örtmüş dayimada demiş ev müsait değildi
0 oy
tarafından
Ergen gibi davranıyor. 98 doğumlular bana bebe geliyir ya :( yaslanmisim
tarafından
Ayy senin ablan yokmus. Ben sana ablalik yaparım :D dün sen mıydın görümcesi altınlarını isteyen sakın verme geri gelmez. Verip kötü olacağına vermeyip kötü ol boşver.
(5,167 puan) tarafından
Evet gerçekten abla çok güzel bir duygu ♥️ Beş kardeşiz 3 ablam var en küçükleri benim
tarafından
Ayşenur ablacım aynen bendim ama hallettik o meseleyi biz çok şükür sıkıntı olmayacak artık
tarafından
Sevindim canım,  eşin de olsa eğer aklına yatmiyorsa her dediğini yapma .
tarafından
Ayy ne güzel evin göz bebeğisındır sen :) küçükler her zaman çok sevilir.
0 oy
tarafından
esini senden kiskanmis olabilir mi
tarafından
Eşi evde yoktu ki :D dayım hiç evde olmaz ve o dayım babam gibi yani öyle iletişimimiz yok numarası bile yok dayımın bende düşün
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Geçen bir posta daha yazdım bu dayı eşleri dengesiz benim dayımın eşi de öyle gerçekten, bende bı dayı eşiyim bakalım ben nasıl yenge olcam :D 
tarafından
Hahaha kız benim eşimde dayı onun yeğenleri dengesiz :D doyorki eisme kendi çocuğunu seviyorsun sen bizle ilgilenmiyorsun
(14,195 puan) tarafından
Kız bunlar manya.k mı bu ne gereksizliktir ergenler herhalde :D benimde dayımin ikizleri var gidip ne diyim en çok beni sev dayiiii onları at bir kenara :D
tarafından
Öyle canım anneleride aynı görümcem yetiştiriyor onları sonuç olarak :D
0 oy
tarafından
Onun sorunu kendi kendisiyle belli ki mutsuz olan insanlar başka insanları çok önemser takıntı yapar
tarafından
Evet çok mutsuz canim :/
tarafından
Allah yardım etsin mutsuz insanlardan uzak durun elinizden geldigince
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Valla oyle insana mesaj bile atmam hatami yaptim diye zoruma da gitmez ne hali varsa gorsun
tarafından
İnsan bir sorun yasadiysa söyler neyden rahatsız olduğunu birde söyledim hata yaptıysam özür dileirm sana ama düşünüyorum birşey  bulamıyorum sen söyle deidm cevap bile vermedi
(1,224 puan) tarafından
Iste oylr insanlarla muhattap olmicaksin kendi haline birakcaksin
0 oy
(163,366 puan) tarafından
kiz dayi kac dogumlu
tarafından
Benden 5 yaş büyük felan canım
0 oy
(658 puan) tarafından
Amann boş ver takma semde onu sil
tarafından
Silmedim canm hiç kimsenin huzurunu bozmadım ama neye takıldığını merak ettim 1 senedir gorusmemisim beni yeni engelliyor mesajda atıyordu ne oldu anlamadım durduk yere
0 oy
tarafından
Kıskanıyordur boşver üzüldüğüne değmez 
0 oy
(163,366 puan) tarafından
tavukcun ozele baksaba
0 oy
(23,461 puan) tarafından
Dayı küçükse annemi yollamazdım ki yollamadım da anneme de hep derip çocuklarına bile müsamaha gösterme saygısızlık olunca hep kendine öncelik ver. Dayı anneni umursamıyorsa annende onu umursamasın
0 oy
(40 puan) tarafından
Ciddiye bile almaya değmez canım boşver

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 341 göst.
0 oy
32 cevap 781 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ozlem52 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 442 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Buse19 (143 puan) tarafından soruldu