0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kirip yikayip buzluga atsam olur mu kizlar daha sonra yapsam yapamicam curüyecek yoksa 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olur kız nie olmasın bn öyle yaparm
tarafından
Kavurupmu koymam gerekio canim
tarafından
Öylede oluyo cnm cogde koyabilirsn ben yemeklikleri kavurmadan koyuyom cnm ama sen zeytinyagli tarzında yapcksan kavur kuzum
tarafından
Evet zeytinyagli p yapiyorim genelde kavurayim ozman sagol canim :)
tarafından
Ewet kuzum kavur ozamn cnm:)
-Reklam-
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Kır yıka suzulsun hafif yağda kavur soğusun buzdolabı poşetine köy sonra yersin ben kışlık hep böyle yapıyorum 
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Ben bamyayida yesil fasulyeyi de hatta kapya biberide cigden koyuyom 
tarafından
Tesekkur ederim canim
0 oy
tarafından
Olur               
0 oy
(74 puan) tarafından
Bizim bahçeden fasulye gekiyor bize yaklaşık 20 kilo kadar falan haşlayıp dondurucuya atıyoruz bütün kış ondan tüketiyoruz haşlama nedeni direk atılan tadı bi tuhaf oluyor
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Temizleyip ayıklayıp doğrayın ve çiğden koyun. En güzel hali bu şekilde. Kavurmaya gerek yok 
tarafından
Tesekkur ederim canim
0 oy
(3,400 puan) tarafından
Çiğ koyma canım tencerede su kaynt suyun içine kırmış olduğun taze fasulyeni koy iki karıştır sıcak suda rengi hafif gonunce suzgecle  doğunca kilit poşete koy buzluğa at çok güzel oluyor
tarafından
Tamam canim oyle yapicam sadece suda az bisey kaynasin sonra sogutip buzluga atarim  tesekkur ederim
(3,400 puan) tarafından
Kışlık fasulyeleri mi hep suda az haşlayıp yapıyorum yağlı hiç sağlıklı değil hatta çok zararlı ve kanser riskini çoğaltır hiçbir kışlıklari yagda yapmıyorum yiyen tap taze sanıyor
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bence bı on dk kavur öyle at
0 oy
tarafından
Haşlayıp koysan daha iyi olur 
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Kavurmadan koyma lütfen, ben o hataya düştüm çıkarıp pişirince çok kötü oldu tadı yiyemedik ziyan oldu. 
tarafından
Suya koyup hasla diyen olmus ben domatesli zeytinyagli yapicam cikardigimda canim kavurmayi nasi yapicam sadece yagda mi yapim
(3,485 puan) tarafından
Sadece yağla evet, tam pişmesine gerek yok rengi dönsün hafif koku değişsin yeterli
0 oy
tarafından
Çiğ atınca bana böyle hafif koku oluyormuş gibi geliyor. Ben domates ile birlikte biraz öldürüyorum tencerede. Çok az ama. Sonra atıyorum buzluğa
0 oy
tarafından
Olur canm ben hep atıyorm 
0 oy
(163,336 puan) tarafından

mihri olur diyosa olur :D 

0 oy
(1,552 puan) tarafından
Olur ama çiğden koyunca çok sevmiyorum ben.. Şoklayıp ya da domatesle azcık kavurup koyunca daha güzel oluyor
0 oy
(14,816 puan) tarafından
Annem domatesle biraz öldürüp atıyor canim cigden nasıl olur bilmiyorum

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 155 göst.
27 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Hamsikoydumtavaya- (159 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 213 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde eylul_ (2,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 372 göst.

Kategoriler

1,469,033 soru

24,067,013 cevap

330,421 kullanıcı