0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (229 puan) tarafından
Benim bağırsaklarım serin bir hava görmeyiversin hemen ishal olurum. Yıllardır bu böyle kış aylarında ishal olmaktan dolayı çok kilo veriyorum yaz aylarında ise klima karşısında üşümekten ishal olup kilo veriyorum asıl sorum şu benim yaz kış geniz akıntım vardır çok afedersiniz ben ishal olunca bazen de mukus oluyor gaitada bu mukusun sebebi acaba genzimden akan akıntı mı yoksa zaten bağırsaklarımda sorun mu var? 

2 Cevaplar

0 oy
(4,385 puan) tarafından
Allah şifa versin 
(229 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından
Canim hiç gittin mi doktora benimde yillar süren bi ishalim vardı megerse içtiğim bi sudan bakteri olmuş o yaparmış seninde bütün degerlerin düşüktür bak bu yüzden çünkü bağırsakta emilim yok. Flagyl kullandim bir hafta galiba zaten bağırsak icin tek ilaç o dedi doktor bana kolonoskopi ile baktı bişey çıkmadı şükür istersen sağlık ocagindan bi flagyl yazdır o işe yaramazsa git iyi bi doktora kolonoskopi yapar zaten
(456 puan) tarafından
Cnm o bakteri peki yılardır seninle mi yaşamış kac yıldır ishal oluyordun
(229 puan) tarafından
Allah sana da şifa versin canım gittim hastaneye ısrarla kolonoskopi diyor bende çok korkuyorum gaitada gizli kan pozitif çıkmıştı 2 sene önce ama korkudan yine üstlemedim. Bende probiyotik kullanmak istiyorum belki birazda olsa rahatlarım diye öyle eskisi kadar sürekli sürekli ishal de olmadığım için görmezden geliyorum ama işte böyle arada bir olunca da çok korkuyorum.
(913 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum doktor şaşırdı hatta bu sana nasıl bulaşmış dedi farklı biyerden su ictin mi dedi valla bilmiyorum belki icmisimdir dedim çünkü yol kenarindan filan icmisligim vardı uzun zaman yani 3-4 yil vardir belki canım
(229 puan) tarafından
Peki birşey daha merak ettim canım sende de mukus oluyor muydu?
(913 puan) tarafından
Kolonoskopiden mi korkuyorsun gaitada gizli kan önemli çok hata yaparsin ihmal edersen canim benden söylemesi seni uyutuyorlar zaten hissetmiyorsun sadece üç gün sadece sıvı yedigin icin ve bagirsaklari bosaltacak bı sıvı veriyorlar onun tadı çok kötü olduğu icin zorlandim onun dışında islemden asla korkma bian önce git sakın ihmal gelme
(913 puan) tarafından
Mukus var gibi hissediyordum hatta dedim doktor sorunca var diye ama yokmuş normalmiş kuzum öyle dedi doktor
(229 puan) tarafından
Evet kolonoskopiden çok korkuyorum doğrusu 2 sene önce test pozitif çıkınca kolonos. Yaptırmaya karar verdim ama sonra hamile olduğumu öğrendim ve yaptırmadım gebelikte biraz daha idare olmuştum ama çok çabuk kilo veriyorum çok yemek yememe rağmen kilo almıyorum mukusta olunca yine endişelenmeye başladım en iyisi bir doktora görünmek olacak
(913 puan) tarafından
Kesinlikle görün ve korkma canım korkulacak bi işlem olsa söylerdim sana. Bulundugun yerde fakülte hastanesi varda ordaki bi prof a git özel muayenesi oluyor ücretli doktorda önemli. İnşallah sifa bulursun sadece zayıflamak değil kan degerlerinde düşüktür halsizlik bitkinlik unutkanlık neler neler ben o ilactan sonra hep normal oldu şükür arada yine oluyorum ishal her insan gibi onda da aç karina soğuk (yani normal içme suyu sıcaklığındaki) suda bal eritip iciyorum tık kesiliyor sende dene canim ise yarar inşallah
(229 puan) tarafından
Allah senden razı olsun canım çok teşekkür ederim en kısa zamanda hastaneye gideceğim ❤️❤️
(913 puan) tarafından
Amin senden de kuzum inşallah tez zamanda şifa bulursun ♥️♥️♥️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,781 soru

24,035,359 cevap

328,896 kullanıcı

...